Mainos

Isä ei ymmärrä lastensa murhia: Jos äiti olisi puhunut, lapset olisivat elossa

Klaukkalan vauvamurhia on käsitelty Hyvinkään käräjäoikeudessa tänään koko päivän. Lasten isä ei ymmärrä naisen tekoa.

- En ymmärrä, miksi hän (nainen) on valehdellut ja salannut raskautensa. Jos hän olisi puhunut, niin lapset olivat hengissä. Taloudelliset syyt eivät voi olla syynä tähän (tekoihin), lasten isä kertoi oikeudessa.

Mies kertoi kuulleensa lasten kuolemista ensimmäistä kertaa poliisikuulustelussa. Miehen ensireaktio oli se, että kyse oli lavastuksesta. Mies ei voinut uskoa, että nainen olisi synnyttänyt lapset.

- En tiennyt, että hän on ollut raskaana. Nyt uskon, että hän on tehnyt sen (murhan). Kukaan tuntematon vieras ei ole voinut tehdä sitä, mies kertoi oikeudessa.

Mies kertoo asuneensa Suomessa kahdeksan vuotta ja olleensa murhasta epäillyn naisen kanssa kolme vuotta yhdessä. Miehen mukaan hänellä ja naisella ei ollut koskaan ongelmia sekä riitoja. Mies ei tiennyt naisen raskaudesta. Miehellä itsellä on entuudestaan viisi lasta ja viisi lastenlasta.

- Minä en ole väkivaltainen. Minua on hyvin vaikea saada suuttumaan, mies totesi.

Virolaisäitiä syytetään kahden vastasyntyneen vauvan murhasta. Henkirikos tapahtui viime vuoden kesäkuussa Nurmijärven Klaukkalassa. Nainen on kiistänyt murhat. Hänen mukaansa vauvat olivat jo kuolleet, kun ne olivat syntyneet.

Syyttäjän mukaan nainen suunnitteli tekoa usean kuukauden ajan. Keskusrikospoliisi löysi viime vuoden lokakuussa kaksi vauvaa kuolleina kotietsinnän yhteydessä Nurmijärven Klaukkalassa Uudellamaalla. Kotietsintä liittyi muuhun rikostutkintaan.

Tyttövauva löytyi yksityisasunnosta, poikavauva maastosta jätesäkissä olleeseen kassiin kätkettynä. Kassin maastoon oli kuljettanut lasten isä tietämättä kassin sisällöstä. Mies oli kuljettanut kassin, koska se oli ruvennut haisemaan pahalle asunnossa.

- En tutkinut, mitä siellä kassissa oli. Jos olisin nähnyt, mitä siellä oli, niin olisin hälyttänyt heti poliisit, mies kertoo.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.