IS: Uusavuttomuuden huippu? Suomalaisille myydään nyt valmiiksi paistettua jauhelihaa

Suomalaisen ruoanlaittajan ei tarvitse enää paistaa jauhelihaakaan itse, sillä kauppojen hyllyille on ilmestynyt oikea uusavuttomien kotikokkien unelma.

Ilta-Sanomien mukaan lihatuotevalmistaja Wursti on tuonut markkinoille tuotteen todellisille poropeukaloille. Kauppojen eineshyllyille on nimittäin ilmestynyt valmiiksi paistettua jauhelihaa. Kiireisen ja uusavuttoman suomalaisen ruoanlaittajan ei siis enää tarvitse edes paistaa jauhelihaansakaan itse.

Wurstin toimitusjohtaja Jari Saarela kommentoi Ilta-Sanomille idean tuotteeseen lähteneen jo kymmenen vuotta sitten. Silloin esipaistettu jauheliha tuotiin ensimmäistä kertaa markkinoille, mutta kysyntää ei riittänyt. Tuote päätettiin kuitenkin nyt lanseerata markkinoille uudelleen, sillä Wurstilla uskotaan sen menestyvän.

– Tuote on ollut myynnissä nyt vasta kuukauden, joten mitään kovin varmaa on hankalaa sanoa, mutta kyllä sitä on mennyt sen verran, että sitä kannattaa tehdä, Saarela toteaa Ilta-Sanomille.

Saarelan mukaan valmiiksi paistetun jauhelihan suosio selittyy kiireellä ja uusavuttomuudella.

– Varmasti osansa on uusavuttomuudellakin. Ruuanlaitosta on tullut kahtiajakautunutta, osaltaan jopa nuoret osaavat kokata varsin monimutkaisesti, mutta toisaalta halutaan mahdollisimman nopeaa ruokaa.

Myös Saarioisten valikoimista näyttäisi löytyvän vastaavanlainen esipaistettu jauhelihatuote. Saarioisten burrito-maustetun kypsän jauhelihan tarkoituksena on helpottaa tex mex -ruokia tekeviä ruoanlaittajia.

Lähde: Ilta-Sanomat

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja