IS: Pitkä perintöriita päätökseen – Juicen leski sai viimein osuutensa

Sari Leskinen on saanut osuutensa artisti-aviomiehensä kuolinpesästä. Juice Leskisen kuolemasta on yhdeksän vuotta.

Maanantain Ilta-Sanomat kertoo, että vuonna 2006 menehtyneen Juice Leskisen leski Sari Leskinen on saanut osuutensa kuolinpesästä.

– Yhteistuumin on päätetty, että sopimuksen sisältö pidetään salassa, Leskinen kertoo Ilta-Sanomille.

Leskinen ei peri puolisoaan, vaan saa tasinkoa kuolinpesästä. Perintö voidaan jakaa, kun lesken osuus on laskettu ja tasinko maksettu. Omaisuuserän kokoa ei kerrota.

Kuolinpesässä on paljon jaettavaa, sillä Juice on tienannut vielä kuolemansa jälkeenkin vuosittain yli 100 000 euroa verojen jälkeen. Tulot ovat koostuneet pääosin tekijänoikeuksista.

Juicen musiikkia soitetaan yhä niin radiossa kuin tanssipaikoillakin. Artistin elämästä on myös kaavailtu elokuvaa.

– Haudalla on aina kukkia ja kynttilöitä. Ihmiset eivät ole unohtaneet Jussia, leski sanoo Ilta-Sanomille.

Perinnön jakamista on hidastanut se, että Juicen ja hänen ensimmäisen vaimonsa omaisuus oli jakamatta, vaikka pari erosi jo vuonna 1988.

Seuraavaksi perintö jaetaan Juicen neljän perillisen, edesmenneen tyttären pojan, toisessa avioliitossa syntyneiden tyttären ja pojan sekä avioliiton ulkopuolella syntyneen pojan kesken.

Leskisestä oli keväällä tekeillä kaksi elokuvaa, niin Solar Filmsin kuin Yellow Filmsin toimesta. Solar Films päätyi kuitenkin kuoppaamaan oman projektinsa. Yellow Films on kertonut kiinnittäneensä näyttelijä Riku Niemisen elokuvansa pääosaan.

Lähde: Ilta-Sanomat

Lue myös:

    Uusimmat