IS: Näin Stefan Therman kommentoi poliisikuulusteluissa rattijuopumuskäryään: "Minun oli pakko päästä pois sieltä"

Liikemies Stefan Thermania syytetään törkeästä rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

Asiaa koskeva haastehakemus jätettiin Länsi-Uudenmaan Käräjäoikeuteen 24. päivä elokuuta. Syytteeseen johtanut tilanne sattui 12. huhtikuuta.

Nyt haastehakemus on tullut julki kertoo Ilta-Sanomat. Haastehakemuksen mukaan Therman olisi ajanut autoa 1,32 promillen humalassa. Sen lisäksi miehen verestä löytyi syytteen mukaan jälkiä amfetamiinin käytöstä. 

IS:n mukaan Therman myönsi poliisikuulusteluissa ajaneensa autoa alkoholin vaikutuksen alaisena. Hän myös myönsi huumausaineen käyttörikoksen, vaikka ei ole kertomansa mukaan käyttänyt amfetamiinia. Syyttäjä vaatii Thermanille 40–50 päivän ehdollista vankeusrangaistusta ja sen lisäksi 20–30 päiväsakon suuruista sakkorangaistusta. Tuomio annetaan tulevana perjantaina. 

"Sain typerän päähänpiston"

IS julkaisi myös otteita poliisikuulustelujen pöytäkirjoista, joissa Therman kertoo syytteeseen oman näkemyksensä. 

– Olin Hangossa talossani ja kun Martina (Aitolehti) alkoi meuhkaamaan, niin minun oli pakko päästä pois sieltä, eli tarkemmin sanottuna paeta pois paikalta, Ilta-Sanomien artikkelissa lukee. 

Lähihotellit olivat olleet kiinni, joten Therman kertoo hypänneensä autonrattiin. 

– Sain typerän päähänpiston ja lähdin ajamaan kotiin Helsinkiin, Therman sanoi.

Seuraavana päivänä, 13. päivä huhtikuuta Martina Aitolehti ilmoitti erosta Instagramissa. 

– Nyt mulle ja lapsille ei enää jää vaihtoehtoja kun päästää irti. Me kuljetaan eri polkuja ja nyt on aika opetella hengittämään uudelleen ja syvempään. Olen surullinen, mutta pärjään. Ilman surua ei ole kasvua, Aitolehti kirjoitti tunteikkaassa päivityksessä. 

LÄHDE: Ilta-Sanomat

Lue myös:

    Uusimmat