IS: Miss Helsinki avautuu yhteenpaluusta pahoinpitelijänsä kanssa: Syy on puhtaasti rakkaus

Miss Helsingin pahoinpitelyä käsiteltiin keskiviikkona käräjäoikeudessa. Nyt Jessica Ruokola kertoo Ilta-Sanomille tuntemuksistaan.

Miss Helsinki Jessica Ruokola, 25, joutui miesystävänsä pahoinpitelemäksi heti kruunaamistaan seuranneena sunnuntaina tammikuussa.

Neljän kuukauden takaiset tapahtumat ovat vielä tuoreessa muistissa, etenkin, kun pahoinpitelysyytettä käsiteltiin Helsingin käräjäoikeudessa eilen keskiviikkona. Pahoinpitelyn tehnyt mies sai tuomioksi viisi kuukautta ehdollista vankeutta.

Jessica Ruokola on ollut vaitonainen yksityiselämänsä tapahtumista pahoinpitelyn jälkeen, mutta kertoo torstain Ilta-Sanomissa päätöksestään palata yhteen miesystävänsä kanssa.

– Hän on osoittanut sellaista katumusta ja ongelmansa kohtaamista, että olen antanut hänelle uuden mahdollisuuden. Tiedän, että kaikki ihmiset eivät ratkaisuani varmasti ymmärrä, en itsekään varmaan ulkopuolisena ymmärtäisi. Mutta syy on puhtaasti rakkaus, Jessica sanoo lehdelle.

Suhde oli ollut ongelmissa jo puolisen vuotta ennen pahoinpitelyä, mutta väkivaltaa ei ollut Jessican mukaan esiintynyt missään muodossa aiemmin. 

– Missään nimessä väkivaltaa ei saa hyväksyä, on haettava apua ja riuhtaistava itsensä irti väkivaltaisesta suhteesta. On ihan hirvittävää, että jotkut elävät jatkuvasti tätä, minkä minä olen nyt kerran joutunut käymään läpi.

Pahoinpidelty Miss Helsinki Jessica Ruokola liikuttui kyyneliin 5:59

– Olen antanut anteeksi, se oli keino päästä yli kaikesta. Anteeksianto ei tullut kuitenkaan heti, eikä se missään nimessä ollut helppoa, Miss Helsinki sanoo Ilta-Sanomissa.

Lue myös:

    Uusimmat