Janne "Nacci" Tranberg piileskeli Espanjassa jääkiekkoilija Ossi Väänäsen asunnolla – Kiekkoilija IS:lle: "Yhtäkkiä minulle soitettiin Espanjasta ja kerrottiin, että täällä on poliisi"

Täällä entinen jengipomo Janne"Nacci"Tranberg otettiin kiinni – epäillään huumausaine- ja dopingrikoksista 4:28

Pitkään viranomaisia pakoillut entinen Cannonballin johtohahmo Janne "Nacci" Tranberg asui entisen NHL-kiekkoilija Ossi Väänäsen asunnossa Espanjan Aurinkorannikolla. Väänänen on vahvistanut MTV Uutisille, että Tranberg asui vuokralla kiekkotähden asunnossa lokakuisen kiinniottonsa tienoilla. 

Tranberg ehti pakoilla viranomaisia ulkomailla vajaat kaksi vuotta. Hänet otettiin kiinni Esteponan kaupungissa 7. lokakuuta. Hänet siirrettiin myöhemmin Suomeen ja vangittiin Helsingin käräjäoikeudessa joulukuun alussa.

Väänänen ei tiennyt vuokralaisen henkilöllisyyttä

Asiasta kertoi ensimmäisenä kertoo Ilta-Sanomat. Lehden haastattelussa Väänänen korosti, että hän oli tietämätön vuokralaisen oikeasta henkilöllisyydestä tietämätön ja kuuli itse asiasta vasta lokakuussa, kun poliisit saapuivat asunnolle.

– Minulla ei ollut mitään hajua tästä. Sitten yhtäkkiä minulle soitettiin asuinyhteisön toimistolta Espanjasta ja kerrottiin, että täällä on poliisi. Silloin minulle selvisi koko kuvio, että kuka asunnossa on asunut. Vasta silloin minulle selvisi, että mistä on kysymys, Väänänen kertoo Ilta-Sanomille.

Väänänen oli päätynyt vuokraamaan asunnon, kun suomalainen kiinteistönvälittäjä oli tarjonnut hänelle vuokralaista.

Ossi Väänänen oli Leijonien monivuotinen puolustaja ja voitti Suomen maajoukkueen riveissä muun muassa MM-kultaa vuonna 2011, MM-hopeaa vuonna 2001 sekä olympiapronssia 2014.

Lue myös:

    Uusimmat