Toni Niemisen vaimo haki avioeroa miehestään – yrittää nyt perua hakemuksen

3:53
Toni Nieminen pohtii mäkihypyn kohtaloa.

Heidi Nieminen hakee avioeroa, kertoo Ilta-Sanomat.

Entisen mäkihyppääjän, Toni Niemisen vaimo Heidi Nieminen on jättänyt yksin avioerohakemuksen 22. helmikuuta 2019, Oulun käräjäoikeudesta vahvistetaan MTV Uutisille.

Allekirjoitus hakemuksessa on kuitenkin päivätty heinäkuulle 2018. Tästä yksityiskohdasta johtuen saattaa olla, että hakemus joudutaan täyttämään uudelleen.

Oulun käräjäoikeudesta kerrotaan MTV Uutisille, että Nieminen oli laittanut sähköpostilla hakemuksen poistopyynnön 6.maaliskuuta virhetietojen vuoksi. Käräjäoikeudesta kerrotaan, että avioero on edelleen vireillä, koska varmistusta asiaan ei ole tullut.

Erikoisen tilanteesta tekee myös se, että Ilta-Sanomat tavoitti Toni Niemisen kommentoimaan eroa, mutta entisellä mäkihyppääjällä ei ollut mitään tietoa hakemuksesta

– Nyt voin kyllä sanoa niin rehellisesti kuin ikinä pystyn, että tästä hakemuksesta minulla ei ole mitään tietoa, Toni Nieminen kommentoi.

Pariskunta odottaa perheenlisäystä. Nieminen kertoi ilouutisen taannoin Instagram-tilillään. Hän jakoi seuraajilleen ultraäänikuvan, jossa uusi tulokas näkyy selkeästi.

– Elämä ottaa ja elämä antaa. Kyllä se lopulta aina kantaa, Nieminen kirjoittaa kuvatekstissä.

Kuvan kommenttikenttä on täyttynyt onnitteluista ja sydämistä. 

Molemmilla on aiemmista suhteistaan kaksi tytärtä.

Lähde: Ilta-Sanomat.

Juttua muokattu: 7.3 klo:15.04. Lisätty Oulun käräjäoikeuden saama poistopyyntö. 

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja