Irstailua Kiinan Ikeassa: Tavaratalossa kuvattu härski video lähti leviämään sosiaalisessa mediassa – huonekalujätti tuomitsee ja sanoo parantavansa turvallisuuttaan

Mistä seksiriippuvuuden tunnistaa? 1:30
Mistä tunnistaa seksiriippuvuuden?

Kiinalaisessa Ikeassa paljastui tapahtuneen kummia, kun tavaratalossa kuvattu härski tallenne lähti leviämään sosiaalisessa mediassa.

Naisen masturbointi Kiinassa sijaitsevassa Ikea-tavaratalossa on lähtenyt leviämään videon muodossa sosiaalisen median kanavissa. Tapaus sai huonekalujätin vannomaan parantavansa ketjun liikkeiden turvallisuutta, uutisoi New York Post.

Naisen touhuista kuvatussa pornografiseksi luokitellussa videopätkässä voi sivuston mukaan nähdä, kuinka valkeaan paitaan pukeutunut nainen tyydyttää itseään useilla tavaratalon osastoilla. Taustalla voi nähdä muita asiakkaita. Jossain vaiheessa nainen riisuu paidan.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

"En vain ymmärrä"

K-18-sisältö levisi pian sosiaalisessa mediassa kiinalaisilta alustoilta muuallekin. Ikea kertoo tiedotteessa vastustavansa ja tuomitsevansa naisen käytöstä, josta tehtiin ilmoitus myös poliisille. Huonekalujätti kertoo, että aikoo jatkossa huolehtia turvallisuudesta entistä tarkemmin, kertoo uutistoimisto AFP. Tavaratalosta ei paljastettu, mikä nimenomainen Ikea-tavaratalo oli kyseessä. AFP:n mukaan videota on katsottu miljoonia kertoja.

Kellään videolla nähdyistä henkilöistä ei ole kasvomaskia, joten on oletettavaa, että video on kuvattu ennen koronapandemian alkua. Ikean tavarataloja on pandemian vuoksi myös suljettu ympäri maailmaa. Naisen henkilöllisyys, hänen motiivinsa harrastaa itsetyydytystä julkisella paikalla tai se, miksi juuri Ikeassa vierailu kiihotti naista niin kovin, eivät ole tiedossa, mutta ne ovat herättäneet sitäkin enemmän ihmetystä.

– Ympärillä on niin paljon ihmisiä, en vain ymmärrä, päivitteli eräs kiinalaisen sosiaalisen median, Weibon, käyttäjä.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat