Instagramiin WhatsAppista tuttu mielipiteitä jakava ominaisuus – näin saat sen pois päältä

Instagramin uusi ominaisuus kertoo seuraajille, milloin olet viimeksi ollut selaamassa kavereidesi kuvia.

Instagramin viestiosioon on tulossa uusi ominaisuus, joka tunnetaan jo esimerkiksi WhatsAppista ja Facebook Messengeristä. Yksityisviestiosiosta voi jatkossa nähdä, milloin käyttäjä on viimeksi ollut Instagramissa paikalla eli viimeksi käyttänyt sovellusta.

Statuksen voivat kuitenkin nähdä vain käyttäjän seuraamat henkilöt sekä henkilöt, joiden kanssa tämä on ollut yksityisviestien kautta yhteydessä.

Uusi ominaisuus huomattiin sekä iOS- että Android-laitteiden Instagram-sovelluksissa torstaina. Uusi activity status -asetus on kaikilla käyttäjillä oletuksena automaattisesti päällä. Jos ei kuitenkaan halua omien seuraajien näkevän, mitä onkaan tekemässä, voi asetuksen kääntää pois.

Ominaisuuden voi kytkeä pois Instagram-sovelluksen asetuksista, kohdasta ”Show Activity Status” tai ”Näytä toiminnan tila”.

Jos asetus on pois päältä, ei käyttäjä voi nähdä myöskään sitä, milloin muut henkilöt ovat viimeksi olleet paikalla Instagramissa.

Lähde: The Verge

***


Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja