Inspiroidu Instagramista: Parhaimmat hashtagit viikon jokaiselle päivälle!

Tylsistyttääkö? Kuvapalvelu Instagramissa voit julkaista kuvia jokaisena viikonpäivänä eri teemoja noudattaen. Löydä uutta inspiraatiota Instagram-kuvillesi!

Kuvapalvelu Instagram nauttii suurta suosiota: Instagramin käyttäjät jakavat päivittäin yli 70 miljoonaa kuvaa ja videota ympäri maailman.

Seuraa MTV Lifestylea Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä!

Instagramissa kuvien aiheita merkitään #-merkillä, eli hashtageilla. Yksi suosittu idea onkin julkaista eri viikonpäivinä kuvia eri teemoista: suurta suosiota ympäri maailman nauttii esimerkiksi #TBT-torstai.

Koska Instagramin idea on laittaa heti kuvia (instant), monet eri viikonpäiville tarkoitetut hashtagit antavat tilaisuuden julkaista kuvia vaikkapa viime viikolta tai menneiltä ajoilta. Katso alta vinkit englanninkielisille hashtageille, jotka tavoittavat ihmiset kaikkialta maailmasta.

Maanantai

#MCM tai #ManCrushMonday
Vapaasti suomennettuna kyseessä on hashtag, joka kertoo keneen herrashenkilöön oletkaan paraikaa ihastunut. Kuvassa voi olla joko oma poikaystävä tai kenties joku julkisuudenhenkilö, joka on vienyt sydämesi. Tuskin lienee yllätys, että kyseisellä hashtagilla Instagramista löytyy paljon kuvia näyttelijöistä, urheilijoista ja One Direction -yhtyeen pojista...

Muita hashtag-aiheita maanantaille motivaatiosta maanantaimasennukseen:

#motivationmonday
#mondayblues
#manicmonday
#manicuremonday
#musicmonday

Tiistai

#TT tai #TransformationTuesday
TT-hashtag kuvastaa muutosta: monet lisäävät tuolloin kuvia vanhoista hyvistä ajoista, kuvia omasta nuoruuden tyylistä tai ennen ja jälkeen -kuvia esimerkiksi laihdutustuloksista tai vuosien aikana muuttuneista hiustyyleistä tai -väreistä. "Mitä mieltä olette: sopiiko minulle paremmin blondit vai brunetit hiukset?"

Muita hashtag-aiheita tiistaille kengistä ilotteluun:
#tuesdayboozeday
#takemebacktuesday
#tuesdayshoesday
#tuesdayfunday
#tonguetuesday

Keskiviikko

#WBW tai #WayBackWednesday
Myös keskiviikkoisin palataan ajassa taaksepäin oikein urakalla; ihmiset lisäävät tuolloin noloja, riemastuttavia ja suloisia lapsuus- tai nuoruuskuvia joko itsestään tai läheisistään.

#WCW tai #WomanCrushWednesday
Tässä vastine maanantaiselle miesihastuksien julistamiselle: keskiviikkoisin paljastetaan, kuka onkaan oma naisihastus.

Muita hashtag-aiheita keskiviikolle hyvinvoinnista viisauksiin:
#wellnesswednesday
#wednesdaywisdom

Torstai

#TBT tai #Throwback Thursday
Tämä hashtag taitaa olla suomalaisillekin erittäin tuttu: kyseisellä hashtagilla löytynee piakkoin noin 300 000 000 kuvaa.

Torstaisin #TBT-kuvissa palataan myös ajassa taaksepäin: kuva on yleensä jollain tasolla merkityksellinen muisto jostain tapahtuneesta, kuten vaikkapa julkisuudenhenkilön kanssa otettu yhteiskuva tai keikka. Myös vauvakuvat omasta lapsesta ovat suosittuja.

Tässä esimerkkinä #TBT-kuva MTV Lifestylen Instagram-tililtä:

Perjantai

#FBF tai #Flashback Friday

Et ikinä arvaa: myös perjantaisin voit lisätä kuvan, joka on napattu aikoja sitten! Flashback-kuvien ei kuitenkaan tarvitse olla ikisen vanhoja, vaan ne voivat olla muistoja vaikkapa viime viikolta: kuvia, joita et ole syystä tai toisesta ennättänyt tai muistanut julkaista.

Koska perjantai on arkipäivistä viimeinen, moni käyttää myös hashtagia #FridayNight, jolloin saa valvoa ja keikkua vaikka yötä vasten, kun seuraavana aamuna ei tarvitse herätä aikaisin.

Muita hashtag-aiheita  perjantaille:
#FridayFunday

Lauantai

#Caturday
Kissaihmiset, lauantai on teidän! Kissa-lauantaisin lisää kuva lemmikkikissastasi. Myös tiistainen #TongueTuesday on suosittu eläinaiheisille kuville, joissa lemmikki näyttää kieltä.

Muita hashtag-aiheita lauantaille:
#SaturdayNight

Sunnuntai

#SelfieSunday
Sunnuntait on puolestaan omistettu selfieiden, eli omakuvien ottamiselle. Nappaa siis kuva itsestäsi ja jaa se Instagramissa omaksi ja muiden iloksi. Niin on tehnyt jo yli 11 800 000 muutakin Instagramin käyttäjää.

Muita hashtag-aiheita sunnuntaille synnistä ilotteluun:
#SundayFunday
#Sinday

Lähteet: Hitfmradio.com, Webtrends.about.com

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja