Indonesian turmakoneen kapteeni rakasti työtään, takana 6 000 tunnin lentokokemus – perhe sai tietää onnettomuudesta televisiosta: "OIemme sanattomia"

Järkyttyneet omaiset kokoontuivat lentokentälle – Indonesian turmakoneessa 189 matkustajaa 0:53

Indonesialainen matkustajakone syöksyi mereen maanantaina. Lentoyhtiö Lion Air on julkistanut turmakoneen miehistön nimet.

Koneen kapteenina toimi Bhavye Suneja. Suneja sai lentolupansa vuonna 2009. Hän työskenteli Lion Air -lentoyhtiön palveluksessa vuodesta 2011 ja lensi Boeing 737 -koneilla. Sunejalla oli kaikkiaan takanaan 6 000 tunnin lentokokemus, kertoo Times of India.

Video: Järkyttyneet perheet kokoontuivat lentokentälle.

Suneja on alkujaan kotoisin Delhistä, mutta hän oli muuttanut vaimonsa kanssa Jakartaan. Aviopari on ollut naimisissa kaksi vuotta. Sunejan tiedetään pyytäneen viime heinäkuussa lentoyhtiöltä, että hänet sijoitettaisiin takaisin kotikaupunkiinsa, uutisoi The Guardian.

Perhe kuuli onnettomuudesta televisiosta

Turmakoneen kapteenin vanhemmat saivat tietää onnettomuudesta tänä aamuna. He ovat varanneet lennon Jakartaan. Muu perhe kokoontuu tänään Delhissä.

– Näimme sen aamulla televisiosta. Emme voineet uskoa sitä todeksi. Olemme sanattomia, Sunejan serkku Kapish Gandhi kertoo.

Indonesian turmakone oli upouusi 1:59

Kapteenia pidettiin lentoyhtiössä suuressa arvossa

Gandhin mukaan Suneja rakasti työtään ja suhtautui siihen suurella mielenkiinnolla. Myös lentoyhtiö piti Sunejan työpanosta ja kokemusta suuressa arvossa. Hänellä ei ollut takanaan yhtään aikaisempaa onnettomuutta.

– Halusimme kiihkeästi pitää hänet meillä hyvien suositusten takia, Lion Air -lentoyhtiöstä kerrotaan.

Korjattu kapteenin lentokokemuksen määrää 29.10.18 klo 14.35.

Lue myös:

    Uusimmat