Indonesialaismies raiskasi pitkälti toista sataa miestä Lontoossa – houkutteli juopuneet uhrit asuntoon ruoalla ja alkoholilla, kuvasi teoista 250 DVD-levyn verran videoita

Indonesialainen 36-vuotias mies tuomittiin maanantaina elinkautiseen Lontoossa yhteensä 136 raiskauksesta ja kahdeksasta raiskauksen yrityksestä. Miehellä arvellaan olleen liki 200 uhria, mutta kaikista tapauksista ei saatu nostettua syytteitä.

Mies houkutteli juopuneita miehiä asuntoonsa tarjoamalla heille ilmaista yösijaa tai alkoholia. Paikan päällä hän huumasi uhrit ja raiskasi heidät. Valtaosa uhreista ei tiennyt mitään siitä, mitä heille oli tajuttomana tehty. Raiskaaja jäi kiinni vasta, kun yksi uhreista heräsi kesken teon ja onnistui sieppaamaan miehen puhelimen, jonka hän toimitti poliisille.

Mies videoi tekonsa. Poliisi takavarikoi häneltä yhteensä liki 3,3 teratavua videoita hyökkäyksestä, mikä vastaa noin 250 dvd:tä. Yksi raiskauksista kesti kahdeksan tuntia.

Raiskaaja ei voi päästä ehdonalaiseen ennen kuin on istunut vähintään 30 vuotta vankilassa.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja