Ravitsemusliikkeet joutuivat sulkemaan ovensa kolmeksi viikoksi aiemmin tällä viikolla. Imatralaisyrittäjä Jani Isotalo päätti muuttaa baarinsa henkilöstöravintolaksi, jotta ovet pysyisivät auki.
Etelä-Karjalassa tautitilanne on edennyt leviämisvaiheeseen, joten alueen ravitsemusliikkeiden täytyi sulkea ovensa kolmeksi viikoksi eduskunnan hyväksyttyä hallituksen esityksen aiemmin tällä viikolla.
Työ- ja elinkeinoministeriön mukaan sulku ei kuitenkaan koske henkilöstöravintoloita, joissa ruokailu on tarkoitettu rajoitetulle henkilöpiirille.
Sulun on tarkoitus päättyä 28. maaliskuuta.
Imatralla yrittäjänä toimiva Jani Isotalo päätyi poikkeukselliseen päätökseen. Bar Q päätettiin muuttaa henkilöstöravintolaksi. Normaalisti baari toimii lähinnä karaoke- ja biljardiravintolana.
– Jossain vaiheessa tuli mitta täyteen ja oli pakko ottaa pykälät esiin, ja lukea, miten oma liiketoiminta voidaan säilyttää, Isotalo kommentoi päätöstä MTV Uutisille.
Hänen nykyinen henkilöstöravintolansa tarjoaakin ruokaa yhdelle yritykselle, mutta yhteydenottoja on tullut muistakin yrityksistä.

