Ilves tuli karjuen ovista Tampereen tulikuumassa taistossa – Tappara horjahti tämän koppimaalin keinoin

Ilves tekee 0-1 maalin ylivoimalla 1:14
Tässä Matias Mäntykiven avausmaali, Tappara kuittasi vielä ainakin tämän!

Tappara ja Ilves tahkovat kauden ensimmäistä Tampereen paikallista. Vierasjoukkueena esiintyvä Ilves karkasi ylivoimalla johtoon Matias Mäntykiven toimesta, mutta Tappara kuittasi tasoihin Otto Leskisen onnistuessa niin ikään miesylivoimalla. Ilves otti kuitenkin koppimaalilla kuskin paikan vielä erän loppuun. Voit katsoa kipakan paikallisväännön avausosumat tässä jutussa olevalta videolta.

Toiseen erään lähdetään Ilveksen johtoasemassa. Joukkue on kolmen ottelun tappioputkessa, joten voitto tekisi eetvarttia. Tappara ei ole hävinnyt tällä kaudella kertaakaan.

Heljanko heilahti tontiltaan – Ilves vierasjohtoon Tampereen tulikuumassa taistossa 1:13