Aivan jäätävää epäonnea SM-liigan isossa väännössä – Ilves ja Tappara sähläsivät oman maalin kummassakin päässä!

Voi yhden kerran! Ilveksen kapteeni Friman ohjaa kiekon omiin Tapparaa vastaan 1:08
Voi yhden kerran! Ilveksen kapteeni Friman ohjaa kiekon omiin Tapparaa vastaan

Tappara tuikkasi Ilves-ottelun heti tasoihin toisen erän alkuun, Nick Halloranille merkitty osuma oli todella onnekas, kun se ohjautui Ilves-verkkoon puolustaja Niklas Frimanin jalasta. Voit katsoa arpaonnea tihkuneen maalin tästä jutusta.

Halloranin osuma oli 2–2-tasoitus. Ilves on kolmen ottelun tappioputkessa, Tappara taas voittanut kaikki alkukauden viisi matsiaan.

Ilves onnistui kampeamaan kolmatta kertaa johtoon hieman ennen ottelun puoltaväliä. Simon Stranskyn maali näytti sekin pyörähtäneen verkkoon vastustajan luistimista. Ilves siis johtaa vierasottelua 3–2, kun toinen erä on loppupuolella.

Omat maalit tasan! Ilveskin onnistuu vastustajan jalkojen kautta maalinteossa 1:08