Ilves menettää maalitykkinsä NHL:ään – "Tällainen mahdollisuus on käytettävä"

Ilveksen maalitilaston ykkösenä päättyneellä SM-liigakaudella komeillut Ville Meskanen suuntaa ensi kaudeksi Pohjois-Amerikkaan solmittuaan sopimuksen NHL-seura New York Rangersin kanssa.

Sopimun on Ilveksen mukaan kaksivuotinen ja kaksisuuntainen, mikä mahdollistaa seuralle hyökkääjän peluuttamisen myös farmijoukkueessaan. Meskasella ei ole entuudestaan NHL-varausta.

Ilveksessä juniorivuotensa pelannut 22-vuotias Meskanen nakutti 48 runkosarjaottelussa tehopisteet 24+20=44. Hänet valittiin mukaan myös Suomen maajoukkueen ensimmäiseen MM-leiriryhmään.

– NHL-sopimus on unelmieni täyttymys, mistä olen haaveillut jo pikkupojasta asti. Ilveksessä on rakenteilla hieno juttu, jossa olisi upeaa olla mukana, mutta tällainen mahdollisuus on käytettävä, kun se tulee, Meskanen kertoo Ilveksen tiedotteessa.

Ilves-Hockey Oy:n toimitusjohtaja Risto Jalo jakaa myös Meskasen sopimuksesta tunnustusta Ilves ry:n juniorityölle.

– Ville Meskanen otti viime kausien aikana isoja kehitysaskelia Karri Kiven johtaman valmennusryhmän alaisuudessa, mutta NHL-sopimus on jälleen hieno osoitus myös Ilveksen junioritoiminnassa tehdystä laadukkaasta työstä. Olemme koko organisaatiossa iloisia Villen puolesta ja toivotamme hänelle onnea Pohjois-Amerikkaan.

– Mahdollisuus Meskasen NHL-sopimukseen on ollut tiedossa kevään ajan. Seuraamme pelaajamarkkinoita aktiivisesti, ja joukkuetta tullaan vahvistamaan ennen kauden alkua, kertoo Jalo.

Lue myös:

    Uusimmat