Iltaa ei nähdä Tähdet, tähdet -finaalissa muiden kilpailijoiden joukossa: "En pysty nousemaan sängystä lavalle"

Ilta ei pääse osallistumaan Tähdet, tähdet -finaaliin yllättävän sairastumisen takia. 

Tähdet, tähdet -ohjelma on tulossa päätökseensä ja on kiivaan finaalin aika. Ohjelman jännittävän kauden päättää Jussi Rainion ja Kyösti Mäkimattilan kaksintaistelu.

Kumpikin tähtiartisti pääsee illan aikana esittämään suosikkikappaleensa kuluneelta kaudelta, kappaleen omasta tuotannostaan sekä kappaleen, jonka he ovat aina halunneet esittää. 

Ennen kuin finaalikaksikko päästetään valloilleen, ovat kilpailusta aiemmin pudonneet tähtiartistit saapuneet nousemaan vielä kerran yhdessä Tähdet, tähdet -lavalle esiintyäkseen yhdessä. Lavalla nähdään illalla kuitenkin kymmenen sijaan vain yhdeksän artistia, sillä semifinaalissa pudonnut Ilta joutuu jättämään esiintymisen väliin sairastuttuaan. 

– Kohta alkaa Tähdet, tähdet finaali ja mä en tänään valitettavasti pääse mukaan. Eilen illalla iski joku tauti, joka vei kaikki energiat enkä pysty nousemaan sängystä lavalle tänään. Harmittaa tosi paljon! Ilta kirjoittaa Instagram-tilillään.

– Olis ollu ihana nähdä koko jengi vielä ja olla tsemppaamassa Kyöstiä ja Jussia finaalissa! Tää on ollut upee kevät ja kumpi tahansa ansaitsee voittonsa - mä kannustan teitä täältä kotikatsomosta käsin! 

Tähdet, tähdet -finaali sunnuntaina MTV3-kanavalla klo 19.30!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja