Mainos

IL: Yksityinen parkkifirma piinaa Nikiä – sakotti kahdesti omassa parkkiruudussa, ei suostu selittämään

Suomalaismies on ihmeissään saatuaan peräti kahdesti sakot pysäköityään autonsa omaan, maksettuun parkkiruutuunsa. Tapauksesta uutisoi Iltalehti.

Etunimellään esiintyvä Niki kertoi Iltalehdelle parkkeeranneensa maanantaina autonsa tyttöystävänsä taloyhtiön pihaan Vantaalla. Pariskunnalla on kyseisellä pihalla kaksi tolppapaikkaa vuokrattuna autoilleen.

Mies hämmästyi suuresti löydettyään saman päivän iltana autonsa tuulilasista yksityisen parkkifirman sakkolapun, joka sisälsi 60 euron suuruisen pysäköintivirhemaksun.

– Ensin suutuin ja sitten rupesin nauramaan. Miten on mahdollista saada sakko omalla tolppapaikalla? Siihen ei ole mitään perustetta, Niki ihmetteli Iltalehdelle.

Pysäköinti omalla paikalla ei edellytä taloyhtiössä kuulemma minkäänlaista näkyviin jätettävää pysäköintitunnusta.

Mies soitti lapun kiinnittäneeseen Alueellinen pysäköintivalvonta -nimiseen yritykseen ja tivasi selitystä. Vastauksena hän sai vain ohjeen lähestyä reklamaatioasioissa yritystä sähköisellä lomakkeella.

Auton rekisterinumero oli kirjoitettu lappuun kuitenkin väärin, joten Niki vältti vaivan. Hän haluaa silti yritykseltä selityksen sen outoon toimintaan. Tapaus ei ole ehtinyt vielä selvitä.

– Tuntuu, että nämä firmat kokeilevat kepillä jäätä, jos joku hölmö vaikka maksaisi maksun. Haluaisin, että ihmiset yleisesti ymmärtäisivät, mitä nämä yksityiset pysäköintiyritykset tekevät. Ihmettelen, miksi taloyhtiöt haluavat käyttää sellaisia, Niki kommentoi Iltalehdelle.

Tiistaina piina vielä jatkui, kun Niki löysi tuulilasistaan uuden pysäköintivirhemaksun. Sillä kertaa hän sai mitätöityä maksun puhelimitse. Selitystä ei edelleenkään kuitenkaan kuulunut. Yritys ei vastannut myöskään Iltalehden haastattelupyyntöön.

Lähde: Iltalehti

***

1:04

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.