IL: Syöpää sairastava Jukka Virtanen: En pelkää kuolemaa

Viihdemaailman legenda Jukka Virtasen keväällä todettu syöpä on pysynyt hallinnassa lääkityksen avulla.

Näyttelijä-kirjailija Jukka Virtanen, 82, kertoi keväällä Apu-lehden haastattelussa sairastavansa syöpää ja olevansa "erittäin pahasti sairas ja loppusuoralla".

Keskiviikon Iltalehdessä kesää Jämsänkoskella viettävä Virtanen kertoo syövän pysyneen hallinnassa lääkityksen avulla.

– Ei se poistunut ole, mutta ei ole mitään kipuja. Olen voinut erittäin hyvin, jalkapalloakin pelaamaan päässyt Virtanen kertoo haastattelussa.

Huhtikuussa viihdemaailman konkari kertoi Savon Sanomille, että hänelle oli annettu kaksi vuotta elinaikaa.

– Ja v*tut, sanoin. Ei ole mitään hätää, olen jo helkutti sen ikäinen, että joudan jo lähtemään. Ei pelota yhtään, olen valmis lähtemään vaikka heti.

'Kaikenlaisia virityksiä on'

Virtanen täytti viime viikolla 82 vuotta. Levyraadista ja monesta muusta tuttu mies on sairastelusta huolimatta työkykyinen. Hän kertoo artikkelissa olevansa valmis ottamaan vastaan kirjoitustöitä ja näytteleminenkin kiinnostaa edelleen.

Jukka Virtasen edellinen roolityö oli Tie pohjoiseen -elokuvassa vuonna 2012. 

– On pyydetty tekemään jotakin elokuvan tapaista, katsotaan riittääkö aika ja voimat. Mutta olisi kiva näytellä vielä elokuvassa, Virtanen kertoi MTV.fille toukokuussa.

– Toivottavasti se toteutuu, sillä tykkään näytellä, vaikken siinä hyvä olekaan, vaatimaton mies nauroi oltuaan Huomenta Suomessa haastateltavana.

Lue myös:

    Uusimmat