Mainos

Piritta Hagman nauttii pikkulapsiarjen jälkeen työnteosta – Niklas Hagman jäi koti-isäksi ja pohtii jääkiekkouran jatkoa

Synnytysvalmentaja ja jääkiekkoilijan vaimo Piritta Hagman kertoo voivansa keskittyä töihin täysillä, kun aviomies Niklas Hagman on jäänyt kotiin lapsia hoitamaan. Parin lapset ovat 5,-, 8-, ja 10-vuotiaat.

Kolmen lapsen äiti Piritta Hagman nauttii täysillä työstään synnytysvalmentajana ja doulana eli synnytystukihenkilönä. Aviomies Niklas Hagman pohtii jatkaako jääkiekkouraansa ja viettää tuumaustaukoa kotona. Piritta Hagman iloitsee vapaudesta mennä ja tulla.

– Tilanne on mielenkiintoinen, kun Niklas miettii jatkaako uraa. Minulla on nyt siellä koti-isä ja voin tulla tapahtumiin ilman kummempia järjestelyjä, iloitsi Hagman XS Sports Nutritionin urheiluravinnelisän esittelytilaisuudessa Helsingissä, jossa hän piipahti viime kuussa.

Jääkiekkoilu on miehinen ja karskikin laji, mutta Piritta Hagmanin mukaan hänen jääkiekkoilijamiehellään ei ole koskaan ollut ongelmaa kaukalo- ja kotiroolien vaihtamisessa.

– Nikke on aina vaihtanut vaippaa ja valvonut vauvojen kanssa. Imettämään hän ei ole kyllä pystynyt, Hagman nauraa.

38-vuotias, fysioterapeutiksi valmistunut Hagman sanoo nauttivansa täysillä työnteosta synnytysvalmentajana.

– Teen laaja-alaisesti töitä naisten hyvinvoinnin parissa ja muun muassa valmennan naisia synnytyksiin.

Hagman sanoo, että työt ovat vieneet viime aikoina niin paljon aikaa, että omaa hyvinvointia on tullut laiminlyötyä.

– Minulla on tämä klassinen hyvinvointialan ammattilaisen ongelma, että pidän muista huolta, mutten itsestäni niinkään. Tänä vuonna on ollut niin paljon töitä, etten ole oikein satsannut itseeni.

Huolimatta hektisestä arjesta Piritta Hagman hehkuu iltatapahtumassa kauniina ja freesinä.

– No, tykkään vihermehuista ja kävelen paljon, hän kertoo arjen hyvinvointikonsteistaan.

Piritta Hagmanilla on missimenneisyys; hänet valittiin Miss Suomen 1. perintöprinsessaksi vuonna 2003 ja Miss Skandinaviaksi vuonna 2004.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.