Kolmen lapsen äiti Piritta Hagman: "Pitkästä aikaa tuli ajatus, että ehkä yksi vielä"

Jääkiekkoilijan vaimo, kolmen lapsen äiti Piritta Hagman, 38, sanoo viime aikoina alkaneensa miettiä, josko aika olisi sittenkin oikea neljännelle lapselle. Hagman kertoi kuulumisiaan XS Sports Nutritionin urheiluravinnelisän esittelytilaisuudessa Helsingissä aiemmin tässä kuussa.

Fysioterapeutti, yrittäjä, jääkiekkoilijan vaimo Piritta Hagman sanoo ensin päättäväisesti että lapsiluku aviomies Niklas Hagmanin kanssa jää kolmeen, mutta myöntää sitten viime aikoina alkaneensa miettiä myös toisin. Parin kolme lasta ovat 5-, 8- ja 10-vuotiaat, eli kiirein pikkulapsiaika on ohi.

– Ei me tehdä enää lapsia. Olemme onnekkaita, kun olemme saaneet kolme lasta...No, myönnän, että pitkästä aikaa on tullut ajatus "ehkä vielä", Hagman nauraa.

– Ei se ole kovin realistinen suunnitelma, haave vain, hän lisää.

Hagman on täyttänyt äskettäin 38 vuotta.

– Elän nyt ihanaa vaihetta, kun lapset ovat isompia ja elämä alkaa olla helpossa vaiheessa. Voin keskittyä työhöni, joka on minulle intohimo, Hagman pohtii.

Vuoden 2003 Miss Suomen 1. perintöprinsessa Piritta Hagman on valmistunut fysioterapeutiksi. Hän toimii tätä nykyä synnytysvalmentajana ja doulana eli synnytystukihenkilönä. Hän sanoo synnytyksen olevan aina maaginen hetki.

– Itken joka kerta, kun olen mukana synnytyksessä. Lopulta palkinto on siinä sylissä – kaikki katsovat minkä näköinen pieni ihminen sieltä tuli. Karvat nousevat pystyyn nytkin, kun mietin asiaa, Hagman herkistyy.

Aviomies Niklas Hagman on ollut mukana kaikissa kolmessa synnytyksessä, ensimmäisessä oli mukana myös doula.

– Nikke sanoo, että doula piti enemmänkin häntä kuin minua rauhallisena. Doula osasi sanoa onko joku asia normaalia ja osasi sanoa mitä pitää missäkin tilanteessa tehdä. Nikke pystyi keskittymään olemaan minulle tukena.

Piritta Hagman kertoo aviomiehen miettivän parhaillaan jatkaako jääkiekkouraa vielä. Mietinnän aikana hän ehtii hoitaa lapsia kotona.

– Minulla on koti-isä siellä lasten kanssa, voin tulla ja mennä tapahtumiin vapaasti, Hagman iloitsee.

Lue myös:

    Uusimmat