Mainos

IL: Pikku Kakkosen jälkeen telkkarissa vilahti kookas penis – "Ei paras kombinaatio"

Halko-niminen lyhytelokuva oli tarkoitus esittää TV2-kanavalla iltayhdeksän aikoihin, mutta Nuorten Leijonien MM-puolivälieräpeli muutti suunnitelmia, uutisoi Iltalehti.

Halko-elokuva esitettiin TV2-kanavalla tiistaina klo 18.12 eli vain noin 15 minuuttia Pikku Kakkosen jälkeen. Elokuvan puolivälissä ruudussa nähdään suurikokoinen, paljas penis.

Iltalehteen yhteyttä ottaneen perheenäidin mukaan hänen lapsensa olivat jääneet Pikku Kakkosen jälkeen olohuoneeseen television jäädessä auki. Hänen mukaansa elokuvan sisältö ei sopinut kyseiseen hetkeen.

TV2:n ohjelmapäällikkö Riku Saaranluoma kertoo Iltalehdelle, että elokuvan esitysaika muuttui Nuorten Leijonien MM-puolivälieränottelun alkamisajan vuoksi. 

– Olisi varmasti ollut hyvä katsoa tarkemmin, mitä lyhytelokuvassa on sisällä, Saaranluoma kommentoi tapahtunutta Iltalehdelle.

Penis näkyy ruudulla muutaman sekunnin ajan.

Saaranluoma kertoo, että Halko-elokuva on ikärajaton, joten sen puolesta se olisi voitu näyttää koska tahansa.

– Pikku Kakkosen läheisyys ja Halko ei kuitenkaan ollut mahdollisesti paras kombinaatio, johon olisimme pystyneet. Meille on tärkeä asia, että lapset pystyvät katsomaan ohjelmiaan turvallisesti, Saaranluoma kertoo.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.