Aku Hirviniemen ahdistelusyyte ei vaikuta Gaala-ohjelman esityksiin Nelosella – tuotantoyhtiö: "Tuomioistuin ratkaisee asian ajallaan"

Aku Hirviniemelle syyte seksuaalisesta ahdistelusta 0:32

Näyttelijä Aku Hirviniemen syyte seksuaalisesta ahdistelusta ei vaikuta Nelosella esitettyvän Gaala-ohjelman esitysaikatauluun, ohjelman tuotantoyhtiöstä kerrotaan. Hirviniemi esiintyy viihdeohjelmassa yhdessä Kummeli-näyttelijöiden kanssa.

Nelosen verkkosivujen mukaan Gaalan viimeinen, kymmenes jakso esitetään kanavalla tämän viikon lauantaina kello 22.

Ohjelman yksi tuottajista, tuotantoyhtiö Rabbit Filmsin toimitusjohtaja Olli Suominen kommentoi MTV Uutisille, ettei yhtiö hyväksy seksuaalista ahdistelua missään muodossa.

– Tässä tapauksessa tuomioistuin tekee työnsä ja ratkaisee asian ajallaan, joten sitä en kommentoi enempää, Suominen sanoo.

Nelosen tv-johtaja Ville Toivonen on kommentoinut asiaa iltapäivälehdille, ja myös hänen mukaansa Gaalan jaksot esitetään suunnitellusti.

– Meillä nyt pyörii tällä hetkellä Gaala, muita Akun ohjelmia ei ole ohjelmistossa. Palataan kaikkiin muihin suunnitelmiin, ei tänään, vaan myöhemmin. Saamme lisätietoa, kun asia etenee oikeudessa, ja niiden tietojen varassa sitten edetään, Toivonen kommentoi Iltalehdelle.

Hirviniemi kertoi tänään Facebook-kirjoituksessa, että tuomioistuimessa on tulossa käsiteltäväksi rikosasia, jossasyytetään seksuaalista ahdistelusta.

Lue myös:

    Uusimmat