Asian ytimessä, Jaakko Loikkanen -ohjelmassa eilen teknisiä vaikeuksia – katso ohjelma tästä

3:42
Helsingin yliopiston fuksiaiset herätti ison keskustelun Afrikan tähden rasistisuudesta – Asian ytimessä, Jaakko Loikkanen tarttui aiheeseen.

Asian ytimessä, Jaakko Loikkanen -ohjelmassa oli eilen teknisiä vaikeuksia, mutta ohjelma, jonka aiheina on pienimpien eläkkeiden korottaminen ja Afrikan tähti -kohu, on nyt katsottavissa kokonaisuudessaan.

MTV3:n Asian ytimessä, Jaakko Loikkanen -ohjelmassa oli eilen teknisiä ongelmia, joiden vuoksi ohjelma ensin alkoi myöhässä, minkä jälkeen muutamista kohdista puuttui kuva.

Ohjelman tuottaja Antti Mälkönen kertoo MTV Uutisille, että videotiedoston siirtämisessä ja vastaanottamisessa Ruotsin lähetysyksiköstä on ollut ongelmia.

Tarkka syy ei ole vielä tiedossa. 

– Selvitämme asiaa parhaillaan isomman konklaavin kanssa, Mälkönen kertoo.

– Pahoittelen asiaa, tämä on tosi ikävää katsojien kannalta. Meillä on ollut kuitenkin kiinnostavat aiheet ja lähetys valmisteltuna.

Ohjelma on nyt katsottavissa uusintana MTV3-kanavalta kello 12.30.

Ohjelmassa nähdään kiivas debatti pienten työeläkkeiden korottamisesta ja Helsingin yliopiston matemaattisluonnontieteellisen tiedekunnan varadekaani Samuli Siltanen kertoo, miksi opiskelijat tarvitsevat kriisiapua Afrikan tähti -kohun jälkeen.

Ohjelma on myös katsottavissa kokonaisuudessaan tästä.

Täydennetty 20.10.2021 kello 12.38: lisätty ohjelman tuottajan kommentit.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja