Alastonkohtaus MTV Uutisten tv-seinällä herätti ihmetystä: "Ikävä yhteensattuma"

MTV Uutisten katsojia hämmensi tänään Kymmenen uutisten takana näkyvällä niin sanotulla videoseinällä vilahtanut alastonkohtaus.

Kyseessä oli kohtaus Ylellä näytetystä Aku Louhimiehen elokuvasta Vuosaari. MTV Uutisten vastaava päätoimittaja Tomi Einonen pahoittelee harmillista yhteensattumaa.

– Meillä on videoseinällä auki iso määrä eri tv-kanavia. Siellä on Maikkarin omat kanavat, Subit ja Avat, siellä on Yleä, Nelosta, BBC:tä ja CNN:ää. Ylellä on alkanut kello 21 valitettavasti Louhimiehen Vuosaari-elokuva, jossa oli juuri siinä kohtaa, kun Kymmenen uutisissa oli juonto, näkynyt yksi filmin alastonkohtauksista. Siitä näkyi uutisten taustalla muutama sekunti. Totta kai on valitettavaa, että juuri uutislähetyksen aikaan tällainen kohtaus on taustaseinälle osunut, Einonen toteaa.

Ei sensuroida

Einonen tähdentää, että vastaavaa ei pysty ennakoimaan eikä videoseinää ole tämän takia syytä alkaa myöskään sensuroida.

– Se on osa meidän uutislavastettamme. Olen itsekin joskus seurannut uutisten aikana, mitä BBC:llä tapahtuu tai mitä CNN näyttää. Illalla kello 21 voi näyttää K16-elokuvia, ja nyt siellä on sattunut olemaan elokuva, jossa on alastonkohtauksia.

Einonen korostaa, että kyse ei ollut mistään aikuisviihteestä tai pornosta.

– Ei tietenkään meillä ole sellaisia kulissiseinässä, vaan siellä ovat vapaasti näkyvät uutis- ja tv-kanavat. Pahoittelut, jos joku on pahoittanut tästä mielensä. Valitettava yhteensattuma tällä kertaa.

 

Lue myös:

    Uusimmat