Ikuista rakkautta? Näillä julkkispareilla on samanlaiset tatuoinnit

Samanlaisten tatuointien ottamista rakkaan kanssa pidetään riskialttiina valintana, sillä vaikka rakkaus ei kestäisi, kestää tatuointi ihossa ikuisesti. AVA kokosi yhteen julkkispariskunnat, jotka ovat uhmanneet näitä ennakkoluuloja ja päätyneet ottamaan yhteneväiset tatuoinnit rakkaidensa kanssa

Useat julkkispariskunnat luottavat suhteensa siinä määrin, että ovat uskaltautuneet ottamaan samanlaiset tatuoinnit rakkaidensa kanssa

Kat Von D ja Deadmau5

Kuuluisa tatuointitaiteilija Kat Von D ja hänen tuore muusikkopoikaystävänsä Deadmau5 paljastivat yllättäen rakastuneensa. Pian tämän jälkeen muusikko ikuistikin poskeensa samanlaisen tähden, kuin mikä on jo Von D:n poskesta tullut tutuksi. Tatuointitaiteilijan kumppani lienee tietoinen siitä, että hänen rakastetullaan on entisistäkin poikaystävistään muistuttavia tatuointeja kehossaan.

Khloé Kardashian ja Lamar Odom

Kardashianin siskosten nuorimmainen, 28-vuotias Khloé Kardashian avioitui miehensä Lamar Odomin kanssa 2009. Pian häidensä jälkeen illallistanut pariskunta päätti hankkia rakkaustatuoinnit ruokailun päätteeksi – hetken mielijohteesta. Pariskunnan käsiä koristavat nyt toistensa kaunokirjaimin tatuoidut nimikirjaimet.

– Tatuointini on minulle erityinen siksi, että s e symboloi jotakin tai jotakuta, joka on minulle tärkeä, Khloe on kommentoinut.

Rihanna ja Chris Brown

Muutama vuosi sitten väkivaltaisissa merkeissä eronneet Rihanna ja Chris Brown ottivat molemmat liudan pikkuruisia tähtitatuointeja kaulaansa silloin kun rakkaus vielä kukoisti. Viimeisimpien huhujen mukaan pariskunta olisi palaamassa yhteen. Jää nähtäväksi, palautuuko kaksikon rakkaustatuointien merkitys parisuhteen henkiinherättämisen myötä.

– Vietän mielelläni tatuointistudioissa aikaani. Tatuoinnit kiehtovat minua. Se on ihan oma kulttuurinsa, jota minä opiskelen, Rihanna on kommentoinut tatuointi-innostustaan.

Beyoncé ja Jay-Z

Muusikkopariskunta Beyoncé ja Jay-Z ovat ottaneet rakkautensa merkiksi vasempiin nimettömiinsä roomalaisin numeroin luvun neljä vuonna 2007. Kuluneiden vuosien aikana on selvinnyt, että tatuoinneilla on useampikin merkitys.

– Meillä kaikilla on elämässämme tiettyjä numeroita, joilla on jokin erityinen merkitys. Numero neljä on minulle sellainen. Olen syntynyt neljäs päivä, myös äitini ja useampi ystäväni on syntynyt neljäs päivä. Myös häämme vietettiin neljäs huhtikuuta, Beyoncé on kertonut.

Bobbi Kristina ja Nick Gordon

Whitney Houstonin tytär Bobbi Kristina ja Houstonin kasvattilapsi Nick Gordon tatuoivat molemmat ranteisiinsa edesmenneen Houstonin nimikirjaimet. Huhujen mukaan kaksikon tatuointituokio on ikuistettu myös videolle ja se tullaan vielä näkemään Bobbin arjesta kertovassa tosi-tv-ohjelmassa.

Ottaisitko sinä samanlaista tatuointia rakkaasi kanssa? Kommentoi alle!

Lue myös:

AVA

Kuvat: Getty Images

Lähde: Hellobeautiful

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja