Ikävästi loukkaantuneen suomalaistähden kausi ohi – rajut oireet pakottavat sivuun kaukalosta

Salibandyseura Classicin tähtipelaaja Krister Savosen kausi on ohi. 27-vuotias puolustaja kertoi asiasta omalla Instagram-tilillään.

Savonen loukkaantui ikävästi syyskuussa, kun hän löi päänsä kaukalon ulkopuolella olleeseen betoniseinään kontaktitilanteen yhteydessä. Savonen kuljetettiin tapauksen jälkeen sairaalaan, jossa hänen todettiin saaneen aivotärähdyksen.

Savonen joutui jättämään loukkaantumisensa vuoksi myös hiljattain päättyneet salibandyn MM-kotikisat väliin. Uransa kuudennen aivotärähdyksen saanut Savonen kertoi keskiviikkona Instagramissa, että käynnissä oleva kausi päättyy hänen osaltaan tähän.

– Oon kärsinyt masennuksesta ja ahdistus/paniikkikohtauksista. Mulla on ollut ongelmia muistin, keskittymisen, tasapainon ja silmien liikkeiden kanssa. Näiden takia oon päättänyt, että otan etäisyyttä salibandysta ja lopetan kauden omalta osaltani tähän hetkeen, Savonen kirjoittaa Instagram-julkaisussaan.

27-vuotias puolustaja haluaa päätöksellään saada rauhaa omaan toipumiseensa ilman paineita kaukaloon paluusta.

– Koen, että tällä päätöksellä saan itselleni paremman olon ja paineen kentälle menosta pois omilta hartioilta. On tullut aika keskittyä oikeasti omaan terveyteen ja saada ukko kuntoon ennen kuin tekee mitään muuta, Savonen toteaa.

Lue myös:

    Uusimmat