Ikävä välikohtaus Kanadassa: Mies kuuli pankin olevan aamulla auki vain riskiryhmäläisille – menetti hermonsa käsittämättömällä tavalla

Kanadalaismiehellä meni hermot, kun häntä ei päästetty asioimaan pankkiin.

Monet liikkeet niin Suomessa kuin ulkomaillakin ovat pyhittäneet ensimmäiset aukiolotuntinsa riskiryhmäläisille. Käytännössä kaupan avautuessa sisään päästetään ensimmäisen tunnin ajan vain koronaviruksen kannalta riskiryhmään kuuluvia asiakkaita, kuten vanhuksia. Muut ihmiset voivat tehdä ostoksensa myöhemmin.

Videolle tallentui ikävä välikohtaus Kanadasta, jossa eräälle miehelle ei tuntunut sopivan se, että vain riskiryhmäläiset päästettiin paikallisen pankin konttoriin asioimaan. Videolla näkyy, kuinka mies kiroilee, sylkee ja nuolee pankin ovenkahvaa.

– Sulje leipäläpesi! mies huutaa videolla.

– Ilmeisesti pankin toimintatapa oli miehen mielestä mahdoton hyväksyä ja täyttä roskaa. Tyyppi päätti tehdä numeron ja vaaransi toimillaan kaikkien meidän hengen, silminnäkijä kertoo.

Tilannetta todistanut silminnäkijä kertoo, että pankin henkilökunta käsitteli tilanteen hyvin. Silminnäkijät ottivat ylös miehen ajaman auton rekisteritunnuksen ja tiedot on yllä näkyvän videon kanssa lähetetty viranomaisille.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lähde: KameraOne

Lue myös:

    Uusimmat