Ikävä takaisku: Ristomatti Hakola vaivojen takia sivuun hiihtokauden huipennuksesta

6:04
Videolla raporttia ja kommentteja kauden viimeisestä maailmancup-sprintistä, jossa Ristomatti Hakola oli yhdeksäs.

Ristomatti Hakola jää sivuun maastohiihdon Suomen cup -kauden huipennuksesta Ylitorniolla, Hiihtoliitto tiedottaa.

Ylitorniolla ratkeavat viesticupien ja henkilökohtaisten cupien parhaat. Viikonlopun huipentavat 30 ja 50 kilometrin SM-kilpailut, mutta Hakolaa ei kehissä nähdä.

Hakola parantelee selkäänsä. Siinä ei ole magneettikuvien perusteella suurempaa ongelmaa, mutta hiihtämään Jämin Jännettä edustava Hakola ei kuitenkaan vaivojen myötä lähde.

– Tiukalta näyttää, pitäisi poikien Puijo kepittää. Kova luotto on, Aku (Nikander) on aina valmis. Luulen, että vaikea on seurata. On vaikea katsoa hiihtoa, jos ei ole itse paikalla. Nyt tulee ehkä vielä vähän vaikeampi. Katsotaan, pystynkö katsomaan vai katsonko jälkikäteen vai tulokset, Hakola sanoi tiedotteessa.

Hakolan kausi päättyy näin suunniteltua aikaisemmin. Ailahtelevaiseen sesonkiin mahtui muun muassa uran ensimmäinen maailmancupin palkintokorokesija, joka tuli parisprintissä Lahdessa kolmossijalla Iivo Niskasen parina.

– Kunto on ollut aaltoliikettä. Välillä elämän parasta, välillä huonompaa. Tasaista lentoa ei ole ollut, mutta kun on ollut hyviä hiihtoja, olen hiihtänyt elämäni parasta vauhtia. Normaalimatkojen kapasiteetti on ainakin tälle kaudelle parantunut, sitä on hiihdetty välillä ihan lujaakin, Hakola summaili.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja