Iida, 25, teki painonpudotuksestaan julkista ja karisti raskauskilot: "Aluksi mietin, uskallanko julkaista nämä kuvat itsestäni"

Järvenpääläinen Iida Seppänen päätti karistaa raskauden aikana kertyneet ylimääräiset kilot tekemällä painonpudotuksestaan julkisen.

MTV Uutiset Live haastatteli elämäntapamuutoksen tehnyttä Iida Seppästä, joka on jakanut painonpudotuksensa julkisesti sosiaaliseen mediaan. Tällä tavalla hän pystyi näyttämään, millaista painonpudotus todellisuudessa on ja pääsi kannustamaan muita samassa tilanteessa olevia.

– Somessa tuodaan monesti esiin niin, että oltiin raskaana, kaksi kuukautta ja kilot onkin jo pois, Seppänen kertoo.

Kilot eivät kuitenkaan kaikilla karise yhtä helposti. Seppäsen Instagram-tilille onkin tallennettuna myös ne hetket, jolloin paino ei pudonnutkaan odotetulla tavalla.

– Aluksi mietin, uskallanko julkaista nämä kuvat itsestäni.

Seppänen kuitenkin päätti jakaa kuvia painonpudotuksestaan rehellisesti, jos edes yksi ihminen motivoituisi Seppäsen kuvista. Muiden ihmisten muutoskuvat olivat motivoineet myös häntä aloittamaan.

"Muutokset eivät tapahdu viikoissa"

Tärkeintä painonpudotuksessa on olla kärsivällinen ja antaa itselleen aikaa. Pysyvät muutokset tapahtuvat hitaasti. Seppäsen mukaan painon karistamisessa menee sama aika, kuin missä ylimääräiset kilot ovat kertyneet.

– Ne muutokset eivät tapahdu viikoissa tai edes kuukausissa. Se painokaan ei ole tullut kuukausissa, 15 kiloa karistanut nainen muistuttaa.

Katso Seppäsen haastattelu yltä! Videolla raskauskiloistaan avoimesti kertova Seppänen antaa vinkkejä raskausajan jälkeiseen painonpudotukseen.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat