Mainos

Ihanaa symboliikkaa! Prinssi Harrylle ja Meghan Marklelle oma hääolut

2:41

Prinssi Harryn ja Meghan Marklen toukokuisten häiden kunniaksi suunniteltiin oma erityisoluensa. 

Prinssi Harryn ja Meghan Marklen häät lähestyvät ja järjestelyt käyvät kuumimmillaan. Lauantaina 10. maaliskuuta julkistettiin, että englantilainen panimo on kehittänyt rajoitetun erän kuninkaallista hääolutta tulevan avioparin kunniaksi. 

Olut on Windsor & Eton Breweryn tuottama ja se yhdistää englantilaista sekä amerikkalaista humalaa. Oluen nimi on myös mitä hellyttävin: Harry & Meghan's Windsor Knot (suom. Harryn ja Meghanin Windsorin solmu). Panimo julkaisi kuvan oluesta Instagram-tilillään. Kyseinen olut on hieman erilainen verrattuna pale aleen, jota alunperin valmistettiin prinssi Williamin ja herttuatar Catherinen häihin. 

– Se kertoo tarinan Harryn ja Meghanin taustoista. Käytämme hyviä, hedelmäisiä humaloita Yamikasta Washingtonin osavaltiosta sekä joitakin englantilaisia humaloita, jotka ovat hienovaraisesti maustettuja. Englantilaisissa humaloissa on yleensä heinän kaltaisia ruohoisia, rakenteisia makuja. Amerikan humalat saavat taas enemmän aurinkoa ja ne ovat vahvemmin maustettuja, panimon osaomistaja Willie Calvert kertoo. 

Toistaiseksi ei ole vielä tietoa siitä, nautitaanko hääolutta myös pariskunnan hääjuhlassa, mutta sitä tulee olemaan saatavilla ainakin Lontoon ja Windsorin pubeissa häitä juhliville asiakkaille. Hääoluen suunnittelijat ovat myös panostaneet pullon suunnitteluun. 

– Kun Harry ja Meghan sanovat toisilleen tahdon, heillä tulee olemaan tasavertaisten yksilöiden moderni avioliitto, kuin myös heidän kansallisuuksiensa juhla. Kumpikin heistä välittää valtavasti erilaisista aiheista, kuten ympäristöstä, tasa-arvosta sekä loukkaantuneiden sotilaiden kuntoutuksesta. Valitsimme yhteen lomittuvan symbolin kuvaamaan sitä voimaa ja tukea, jota he antavat toisilleen, panimon internetsivuilla kerrotaan. 

Prinssi Harryn ja Meghan Marklen häitä juhlitaan 19. toukokuuta Windsorin linnassa. Hääpari vihitään St. Georgen kappelissa. 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.