Hyytävää: Isä oli kateissa lähes 60 vuotta – nyt poika ja lapsenlapset löysivät kellarista luita

Kadonneen miehen mysteeri ratkesi vuosikymmenien jälkeen 1:46

Yhdysvaltalainen neljän lapsen isä George Carroll katosi vuonna 1961. Paikallisen poliisin mukaan miehen vaimo ei ikinä antanut lapsille suoraa vastausta miehen katoamisesta. Tapauksesta kertoo esimerkiksi NBC

Nyt kadonneen miehen poika Michael Carroll ja hänen kaksi jo aikuista lastaan ovat löytäneet luita asuintalon kellarista Lake Groven paikkakunnalla New Yorkin osavaltiossa.

Viranomaiset ovat vahvistaneet luiden kuuluvan vuosikymmeniä sitten kadonneelle George Carrollille. Tapausta tutkitaan murhana.

Ruumiinavauksen perusteella kuolleen miehen kallo oli murtunut iskun seurauksena. Murtuma on voinut syntyä viranomaisten mukaan myös kuoleman jälkeen. 

Ei koskaan vastausta

Michael Carroll omistaa nykyisin kiinteistön, joka kuului aikaisemmin hänen isälleen ja vuonna 1998 menehtyneelle äidille Dorothy Carrollille

Perheen piirissä oli poliisin tietojen mukaan ollut jo pitkään huhuja siitä, että George Carrollin jäännökset olisivat haudattuna kellariin.

Dorothy Carroll ei ollut poliisin mukaan koskaan antanut neljälle lapselleen suoraa vastausta siitä, mitä heidän isälleen tapahtui. Paikallisen poliisin mukaan kukaan ei koskaan ilmoittanut miestä kadonneeksi.

Michael Carroll ja hänen kaksi aikuista poikaansa tekivät kaivauksia kellarissa, koska epäilivät löytävänsä sieltä jäämistöä. 

Lue myös:

    Uusimmat