Hyvästi! 14 vuotta sitten alkanut suosikkisarja Criminal Minds päättyy

Jo 14 vuoden ajan pyörinyt sarja päättyy 15. kauden jälkeen.

CBS-kanavan tuottama sarja Criminal Minds tulee päätökseensä. Sarjan tulee päättymään viidenteentoista kauteen. Neljännentoista kuden kuvaukset ovat tällä hetkellä vielä kesken, joten uusia jaksoja on luvassa vielä lähivuosina.

Suosikkisarja saavutti 300. jakson rajapyykin viime vuoden syksyllä. Rajapyykin ylittyessä sarjan tuottaja Erica Messer totesi, että hän näkisi sarjaa tuotettavan vielä toiset 300 jaksoa.

– Kyseessä on maailma, josta löytyy loputon määrä tarinoita, sillä se perustuu psykologiaan ja ihmisten käyttäytymiseen. Niin kauan, kuin meillä on sankareita jahtaamassa pahiksia, minusta tuntuu, että voimme jatkaa ja jatkaa ja jatkaa, Messer kommentoi syksyllä. 

Totuus on kuitenkin toinen, sillä E! News -sivuston mukaan Criminal Minds tulee päättymään kymmenen jaksoa pitkään viidenteentoista kauteen.

Sarjan päättyessä monen näyttelijän yli kymmenen vuotta kestänyt yhteistyö päättyy. Sarjan näyttelijä Paget Brewsterin mukaan Criminal Minds -näyttelijät ovat hyvin läheisiä keskenään.

– Me hengaillemme yhdessä viikonloppuisin ja meillä on valtavan pitkiä tekstiviesti- ja sähköpostiryhmiä, Brewster kertoi syksyllä.

Lähde: E! News

Lue myös:

    Uusimmat