Huumeongelmista kärsineen ex-lapsitähti Amanda Bynesin vanhemmat estivät avioitumisen – taustalla laillinen syy

Vuosia huumeongelmista kärsinyt ex-lapsitähti kihlautui vastikään uuden puolisonsa kanssa.

Lapsena julkisuuteen noussut jenkkinäyttelijä Amanda Bynes,33, meni helmikuussa kihloihin puolisonsa Paul Michaelin kanssa. Kolme viikkoa myöhemmin pariskunta kuitenkin jo erosi. Bynesin puoliso vahvisti erouutisen In Touch -lehdelle sunnuntaina. 

Huhut olivat lähteneet alkujaan liikkeelle, kun Bynes oli poistanut kaikki yhteiskuvat kihlattunsa kanssa Instagram-tilitään. 

–Rakastan häntä kuitenkin, hän on paras ystäväni, Michael oli kommentoinut lehdelle. 

Nyt, vain päiviä myöhemmin Bynes julkaisi Instagram-tililleen yhteiskuvan ex-kihlattunsa kanssa. 

–Minun rakkauteni, Bynes kirjoittaa. 

E!Newsin mukaan Bynesin vanhemmat olisivat estäneet tiettävästi tyttärensä avioitumisen. He eivät antaneet hyväksyntää avioliitolle, sillä Bynes on laillisesti vanhempien valvonnan alla, johon hänet asetettiin vuonna 2014, monien pidätysten ja psykiatristen hoitojen jälkeen.

Bynesin äiti on toiminut myös tyttärensä edunvalvojana viime ajat. Laillinen vanhempien valvonta tytärtään kohtaan jatkuu tiettävästi elokuuhun saakka. Bynes on tällä hetkellä avohoidossa. 

Bynes on kamppaillut viime vuosina huumeriippuvuutensa kanssa. Hän kertoi vuonna 2018 Paper-lehden haastattelussa aloittaneensa huumeiden käytön jo 16-vuotiaana. Bynesilla on todettu myös kaksisuuntainen mielialahäiriö, jonka vuoksi hän on ollut hoidossa. 

Lue myös:

    Uusimmat