Huumausaineen käyttörikoksesta syytetty Jukka Hildén esitti julkisen anteeksipyyntönsä: "Oon mokannut"

Jukka Hildén pyytää anteeksi rikossyytettään sosiaalisessa mediassa.

Duudsonit-ryhmästä tutun Jukka Hildénin, 41, uutisoitiin maanantaina 16. elokuuta saaneen syytteen huumausaineen käyttörikoksesta. Helsingin käräjäoikeudesta kerrottiin MTV Uutisille, että rikos on tapahtunut vuonna 2019 ja Helsinki on merkitty sen tekopaikaksi. 

Hildén kertoi MTV Uutisille, että asiassa on kyse kannabiksesta. Hän kommentoi myös, että käytti muutama vuosi sitten kannabista nukahtamislääkkeen sijaan ahdistuksesta kärsiessään. 

Samana päivänä Hildén avasi asiaa vielä enemmän Instagramissa julkaisemassaan päivityksessä. 

Jos julkaisu ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

– Oon pahoillani siitä, mitä tänään on uutisoitu. Oon mokannut, Hildén kirjoittaa.

Päivityksessään Hildén kertoo ostaneensa kesällä 2019 yhden kannabissätkän ollessaan käymässä Suomessa. Hän kertoo myös ymmärtävänsä, että kannabiksen käyttö tai hallussapito ei ole Suomessa laillista sekä tunnustaneensa asian poliisille. 

– Syyskuussa tulen saamaan tästä sakkorangaistuksen. 

Hildénin mukaan hänellä oli ollut tuohon aikaan pitkään jatkuneita nukahtamisongelmia, joihin kalifornialainen lääkäri oli suositellut tuolloin Kaliforniassa itsekin asuneelle Hildénille kannabista nukahtamislääkkeiden sijaan. Kaliforniassa kannabiksen käyttäminen on laillista. 

– Oon tosi pahoillani tästä aiheutuneesta harmista. Toi oli tosi vaikeeta aikaa ja oon siitä aikaisemminkin puhunut, mutta onnekseni voin sanoa, että se on mennyttä aikaa. Nyt voin hyvin ja olen taas löytänyt itseni, Hildén päättää päivityksensä kiitellen saamastaan tuesta. 

Hildénin puoliso Chachi Hildén on kommentoinut aviomiehensä päivitystä tukevasti, kuten myös muun muassa Duudsoneista tuttu Jarno Laasala

– Ylpeä siitä miehestä, joka olet, Chachi Hildén kommentoi englanniksi. 

– Jukka, olet ystävä aina! Ja mun mielestä Suomeen ansaitsee lisää asennetta, että mokata saa ja elämä jatkuu. Kaikkihan me mokataan joskus! Mä ainakin oon mokaillu, Laasala kirjoittaa sydänemojin kera. 

Hildénin syyte on tullut vireille Helsingin käräjäoikeuteen 8. heinäkuuta 2021, mutta käsittelypäivää ei ole vielä määrätty. 

Jukka ja Chachi Hildén saivat hiljattain toisen lapsensa Amelian. Parilla on entuudestaan myös reilun vuoden ikäinen tytär Sophia.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja