Mainos

Huuhkajista samanlaiset bileet kuin Leijonista? Poliisi odottaa hyvähenkistä ilon juhlaa: "Kaikki saman asian puolesta"

6:21
MTV Uutiset Livessä otettiin kiinni Huuhkajien historialliseen jalkapallo-otteluun.

Suomen miesten jalkapallomaajoukkue voi varmistaa historiallisen EM-kisapaikan perjantaisessa ottelussa Liechtensteinia vastaan. Komisario Johanna Sinivuori Helsingin poliisista kertoi MTV Urheilulle, että poliisi odottaa tapahtumasta iloista juhlaa.

Huuhkajien ottelu Liechtensteinia vastaan on loppuunmyyty ja Helsingin Kansalaistorilla on luvassa virallinen kisastudio.

– Tämä on tietenkin iloinen juhla. Toivotaan, että peli päättyy Suomelle suotuisasti. Me kaikki olemme saman asian puolesta, Sinivuori kertoo.

Paikalle on odotettavissa vain vähän tai ei lainkaan vierasjoukkueen kannattajia. Sinivuori sanoo, että kyse on vain yleisen järjestyksen ja turvallisuuden takaamisesta.

– Tietenkin se, että kyseessä on perjantai ja nautitaan alkoholia sekä juhlitaan, niin siitä tulee aina poliisille tehtäviä. Kun ilta pimenee, ja kannattajia jää juhlimaan kaupungille myöhään, niin siitä voi tulla järjestyshäiriöitä, mutta se on ihan normaalia poliisin toimintaa viikonloppuisin. Nyt on pikkujouluaika, niin juhlijoita on kaupungilla muutenkin, Sinivuori jatkaa.

– Leijonienkin juhlinta on ollut sellaista hyvähenkistä, kun kaikki on saman asian puolesta. Jos päihteitä käytetään, niin niitä tehtäviä tulee meillekin. Odotamme, että ihmisiä lähtee liikkeelle matsin takia, Sinivuori sanoo.

Huuhkajat kohtaa Liechtensteinin Telia 5G Areenalla perjantaina kello 19.00.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja