Huuhkajat-huuma kasvaa: Kisakatsomoiden jättinäytöt nousemassa suurkaupunkien keskustoihin

Huuhkajat-luotsi Markku Kanerva: Vielä malttia, mutta sitten ilo irti jos kisapaikka tulee 7:25
Huuhkajien päävalmentaja Markku Kanerva peräänkuuluttaa malttia historiallisen ottelun alla.

Suomi ja Liechtenstein kohtaavat historiallisessa jalkapallon EM-karsintaottelussa Töölössä marraskuun 15. päivä. Voitto veisi Suomen ensimmäistä kertaa jalkapallon arvokisoihin. Yleinen kisakatsomo on nousemassa ainakin Tampereelle ja Helsinkiin.

Tampereen kaupunginhallitus päätti maanantaina, että Huuhkajien huipputärkeä ottelu nähdään jättinäytöiltä Tampereen Keskustorilla.

Tampereen tapahtuman kustannukset ovat noin 15 500 euroa. Summa sisältää Tamperelaisen mukaan näytöt, äänentoiston, järjestyksenvalvonnan, ottelun esittävän Viasatin yhteydet ja kaapeloinnin sekä tapahtuman mainonnan ja markkinoinnin.

Myös Helsinkiin on nousemassa julkinen kisakatsomo, jonka järjestämisestä ovat ilmoittaneet Palloliitto ja Ilta-Sanomat. Näytöt nousevat pääkaupungissa keskustan alueelle, mutta tarkempi paikka kerrotaan lähempänä ottelua.

Helsingin kaupunki on verkkosivujensa mukaan tehnyt ottelupäivälle aluevarauksen kisakatsomoa varten Sanomatalon ja keskuskirjasto Oodin läheisyydessä sijaitsevalle Kansalaistorille.

Turun kaupunki on puolestaan ilmoittanut Twitter-tilillään selvittävänsä mahdollisuutta kisakatsomon järjestämiselle.

Lue myös:

    Uusimmat