Huuhkajista pudotettu pelaaja julkaisi paljon puhuvan reaktion suuren illan kynnyksellä – "Älkää saakeli tulko sanomaan mulle, että 'se on vaan peliä'"

Suomifutiksen suuri unelma – Martti Kuusela 7:53
Martti Kuusela vieraili perjantaiaamuna Huomenta Suomessa ennakoimassa Huuhkajien ottelua Liechtensteinia vastaan.

HJK:ta päättyneellä kaudella edustanut Petteri Forsell, 29, on kuulunut Huuhkajien maajoukkueryhmään koko EM-karsintojen ajan. Kahteen viimeiseen otteluun Liechtensteinia ja Kreikkaa vastaan päävalmentaja Markku Kanerva ei Forsellia nimennyt, mutta se ei tunnu pelaajaa vaivaavan Liechtenstein-ottelun kynnyksellä.

Forsell julkaisi perjantaina aamupäivällä twiitin, josta huokuu into ja odotus Liechtenstein-ottelua kohtaan, vaikka hän ei virallisessa joukkueessa mukana olekaan.

(juttu jatkuu twiitin jälkeen)

12 A-maaottelussaan yhden maalin tehnyt Forsell kertoo matkastaan Suomen otteluun Hollantia vastaan ystäviensä seurassa vuonna 2005.

Tuolloin 14-16-vuotiaat ystävät istuvat tänään, Forsell mukaan lukien, jälleen yhdessä katsomossa todistamassa mahdollisesti varmistuvaa Suomen arvokisapaikkaa.

"Kaveri, jolta lainasin rahaa siihen reissuun, istuu tänään katsomossa mun vieressä ja muistellaan yhdessä kaikkea, mitä siinä välissä on tapahtunut meille, Suomen futikselle ja ylipäätään maailmalle. Älkää saakeli tulko sanoon mulle, että 'se on vaan peliä'" Forsell twiittaa.

Lue myös:

    Uusimmat