Mainos

Huuhkajien unelmaottelun lippuja kaupitellaan villeillä hinnoilla – hurjin pyyntö veisi kuukausien palkan

6:21
MTV Uutiset Livessä otettiin kiinni Huuhkajien historialliseen jalkapallo-otteluun.

Netin markkinapaikoilla on tehty satojen eurojen tarjouksia jalkapallon loppuunmyydyn EM-karsintapelin Suomi-Liechtenstein lipuista. Jotkut hintapyynnöt ovat vielä hurjempia.

Huuhkajien EM-karsintaottelun loppuunmyytyjen lippujen jälkimarkkinat käyvät kovilla kierroksilla kahta päivää ennen peliä. Perjantai-illan ottelun voittamalla Suomi varmistaisi ensi kertaa paikan tulevan kesän EM-lopputurnauksessa.

Sveitsiläinen lippujen jälkimarkkinasivusto Viagogo myy ottelun muutamia lippuja kovilla hinnoilla. Ottelun normaalihintaisista lipuista saa sivustolla maksaa 525 tai jopa 875 euroa. Pyörätuolipaikan lippua myydään sivustolla 302 eurolla, ja päätykatsomon opiskelijalipun hintapyyntö on 691 euroa.

Huuto.netissä pelin lipuista on ilmoituksia hyvin vaihtelevilla lähtöhinnoilla. Edullisimmassa ilmoituksessa myydään kaksi lippua 100 euron lähtöhintaan. Useita huutoja on tehty ilmoituksiin, joissa yhden lipun hinta oli aamun aikana 220 euroa ja kahden lipun yhteishinta 370 euroa.

Huuto.netissä on myös yksi ilmoitus otteluun myytävästä lipusta, josta hintapyyntö on peräti 15 000 euroa. Tämä veisi keskituloiselta useamman kuukauden palkan, ja kommenteista päätellen hintapyyntö onkin herättänyt hilpeyttä.

Myös Tori.fi:ssä Liechtenstein-pelin lippujen hintapyynnöt vaihtelevat. Yleisin hintaluokka vaikuttaa pyörivän noin 400 eurossa yksittäisistä lipuista ja 800 eurossa kahden lipun paketeista. Myös yli 500 euron hintapyyntöjä on nähtävillä yksittäisistä lipuista.

Netin markkinapaikoilta on vaikea todentaa toteutuneiden kauppojen hintoja, sillä ilmoitukset poistuvat nopeasti sen jälkeen, kun kaupat on tehty. Näkyvistä ilmoituksista taas ei välttämättä pysty varmistumaan, ettei kyseessä ole esimerkiksi huijaus.

Suomi–Liechtenstein-ottelun viralliset liput myytiin Ticketmaster-sivustolla loppuun hyvän aikaa sitten. Ottelun normaalihintaisten aikuisten lippujen hinnat vaihtelivat alle 20 eurosta 53,50 euroon kappaleelta, joten jälkimarkkinoilla hintapyynnöt ovat nousseet monikymmenkertaisiksi.

Toistaiseksi Palloliitto on ilmoittanut, että myyntiin voisi vielä viime hetkillä avautua uusia lippuja, jos niitä jäisi yli Liechtensteinin faneille varatusta kiintiöstä.

Ticketmasterilla tai Palloliitolla ei ollut keskiviikkona aamulla tietoa siitä, onko uusia lippuja otteluun vielä avautumassa myyntiin. Palloliiton myynti- ja markkinointijohtajan Mikko Variksen mukaan tilanne elää koko ajan, ja lippuja voi vielä vapautua myyntiin.

Liiton verkkosivujen mukaan on mahdollista, että lippuja avautuu myyntiin vielä jopa ottelupäivänä, mutta lippuja tulisi myyntiin joka tapauksessa "hyvin rajoitettu määrä".

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja