Huuhkajien maalivahtia viedään huhuissa suurseura AS Romaan – seura tapaa agentin tällä viikolla

Italialainen jalkapallosivusto Calciomercato uutisoi, että Huuhkajien maalivahti Jesse Joronen kiinnostaa huippuseuroja niin maan pääkaupungissa kuin Englannissakin.

Joronen on pelannut tällä kaudella Serie A:n häntäpään seurassa Bresciassa, jota odottaa putoaminen toiselle sarjatasolle Serie B:hen.

Joukkueen heikosta menestyksestä huolimatta Joronen on saanut torjunnoistaan kiitosta ja myös huomiota. 197-senttinen suomalainen on saanut useita valintoja muun muassa tilastosivusto Whoscored.comin Serie A:n viikon tähdistöjoukkueeseen.

Vaikka Brescia putoaa sarjaporrasta alemmaksi, Joronen ei koe välttämättä samaa kohtaloa. Hänen sopimuksensa on toki voimassa vielä kaksi vuotta, mutta kiinnostusta miehen palveluksille riittää italialaismedian mukaan isommissakin ympyröissä.

Jalkapallosivusto Calciomercaton mukaan Joronen kiinnostaa muun muassa Italian suurimpiin seuroihin laskettavassa pääkaupungin ylpeydessä AS Romassa. Englannista myös Valioliigan perinteikäs lontoolaisseura West Ham ja pääsarjasta pudonnut Watford olisivat Jorosen perässä.

Sivuston tietojen mukaan Jorosen agentti Roberto De Fanti tapaa Brescian seurapomon Massimo Cellinon myöhemmin tällä viikolla keskustellakseen pelaajan tulevaisuudesta.

27-vuotias Joronen saapui Italiaan vuosi sitten tanskalaisesta FC Kööpenhaminasta. Talvella hänen huhuttiin olevan suurseura Napolin kiikarissa.

Lue myös:

    Uusimmat