Huuhkajien hyökkäyksen avainnimi ei kaipaa parrasvaloja – pystyykö ruokkimaan Teemu Pukkia elintärkeässä Belgia-ottelussa?

6:27
Huuhkajien hyökkääjä Robin Lod lukeutuu joukkueen tärkeimpiin pelaajiin.

Joel Pohjanpalo on iskenyt toistaiseksi Suomen ainoan maalin jalkapallon EM-kisoissa, mutta hyökkäyksen muilla jäsenillä on vielä piilevää potentiaalia käyttämättä. Yksi heistä on Robin Lod.

Minnesota Unitedia Yhdysvalloissa edustava Lod, 28, on totuttu näkemään keskikentällä niin keskustassa kuin molemmilla laidoillakin. Onpa hänet nähty myös alempana hyökkääjänä Teemu Pukin parina.

Päävalmentaja Markku Kanervan pelisysteemi Huuhkajissa perustuu esimerkiksi useisiin eri pelaajapareihin ja näiden keskinäiseen synergiaan. Yksi tällainen pari on Pukki-Lod.

Jälkimmäisen odotetaan ruokkivan ensimmäistä – mieluiten heti maanantaina, Huuhkajien kohtalon kisoissa ratkaisevassa Belgia-ottelussa.

– Olen tottunut urani aikana pelaamaan monia paikkoja. Olen sellainen ihminen, joka haluaa antaa kaikkensa joukkueelle. Mitä ikinä valmentajat näkevät joukkueelle parhaaksi, olen iloinen, jos omalla suorituksellani jotain sen eteen tehdä.

Katso Tulosruudun juttu Lodista ja valmentaja Toni Korkeakunnaksen kommentit peluutukseen liittyvistä haasteista kokonaisuudessaan artikkelin yläosasta. 


Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja