Huuhkajien Glen Kamara kommentoi rasismikohua ensi kertaa median edessä

Näistä tunnelmista Huuhkajat lähtee kohti ensimmäistä MM-karsintaottelua – katso koko tiedotustilaisuus 52:41
Näistä tunnelmista Huuhkajat lähtee kohti ensimmäistä MM-karsintaottelua – seuraa lehdistötilaisuutta tästä.

MTV Urheilu on paikan päällä, kun Huuhkajien päävalmentaja Markku Kanerva sekä pelaajat Glen Kamara ja Jesse Joronen ennakoivat keskiviikon MM-karsinta-avausta lehdistötilaisuudessa tiistaina kello 15.30 alkaen. Samalla kuullaan myös Kamaran kommentteja Eurooppa-liigassa tapahtuneesta kohutilanteesta. 

Skotlantilaisseura Rangersia edustava Glen Kamara on syyttänyt Slavia Prahan puolustajaa Ondrej Kudelaa rasistisesta herjauksesta, kun tämä kuiski jotain suomalaiskeskikenttäpelaajan korvaan viime torstain ottelussa (video jutun alla).

Kamara kertoi tilanteesta oman näkemyksensä tiedotteessa viime viikonloppuna. Slavia Praha on jättänyt tapauksen Euroopan jalkapalloliiton Uefan ja Skotlannin poliisin tutkittavaksi, mutta seura on kiistänyt Kudelan rasistisen käytöksen. Lisäksi se on väittänyt Kamaran hyökänneen Kudelan kimppuun ottelun jälkeen stadionin sisätiloissa.

Huuhkajat avaa MM-karsinnat kotiottelulla Bosnia-Hertsegovinaa vastaan keskiviikkona kello 21.45 alkaen. MTV Urheilu seuraa pelin tapahtumia tiiviisti. 

Tiistain lehdistötilaisuus käynnistyy noin klo 15.30, ja sitä voi seurata tuolloin jutun pääkuvan videolta. Alla video viime torstain Eurooppa-liiga-ottelun tilanteesta, jossa Kudelka kuiskii jotain Kamaran korvaan, mikä saa suomalaispelaajan raivostumaan. 

Lue myös:

    Uusimmat