Huuhkajien ex-luotsi jättää Valioliigan – "Aika astua sivuun"

Suomalaisille jalkapallointoilijoille tuttu valmentaja Roy Hodgson päättää pestinsä Englannin Valioliigan Crystal Palacen päävalmentajana tähän kauteen, seura kertoi tiistaina. Hodgson, 73, luotsasi Suomen miesten maajoukkuetta vuosina 2006–07 ja hänellä on pitkältä uraltaan kokemusta myös Englannin päävalmentajana.

–  Olen valmentanut yli 45 vuotta, ja olen päättänyt, että on aika astua sivuun pääsarjajalkapallon rankkuudesta. Joten kauden kaksi viimeistä peliämme ovat minulle viimeiset Crystal Palacen päävalmentajana, Hodgson sanoi.

Hodgson tuli Palacen luotsiksi syksyllä 2017 ja hän on pitänyt seuran Valioliigassa nyt neljänä peräkkäisenä kautena. Viimeiseksi otteluksi Palacen päävalmentajana jää ensi sunnuntain kohtaaminen Liverpoolia vastaan. Liverpooliakin Hodgson on valmentanut huiman pitkällä urallaan.

–  Vaimoni ja perheeni ovat tukeneet minua valtavasti läpi urani. Olen miettinyt tätä päätöstä jo jonkin aikaa, ja nyt on oikea aika ottaa perhe huomioon ja katsoa, mitä tulevaisuudella on minulle vielä tarjottavana.

Chelseasta lähtöpassit saanut Frank Lampard on nostettu mediassa esille Hodgsonin seuraajaksi Palacessa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja