Huuhkajien avainpelaajan suuri unelma toteutuu ensi syksynä – "Ei sitä aluksi oikein tajunnut"

Jere Urosen unelma toteutuu 1:46
Pääkuvan videolla Jere Urosen koko haastattelu!

Huuhkajissa ja Belgian pääsarjassa pelaava Jere Uronen odottaa innolla ensi kauden Mestarien liigassa pelaamista. 

Uronen pelasi menneellä kaudella KRC Genkin riveissä. Uronen ja Genk pelasi loistavan kauden, sillä Genk voitti kauden päätteeksi maan pääsarjan mestaruuden. 

Mestaruus tiesi myös sitä, että Genk ja Uronen pelaavat ensi kaudella himoitussa Mestarien liigassa.

– Ei sitä aluksi oikein tajunnut. Sitten vasta, kun sosiaalisesta mediasta näki, kun joku meidän fanisivusto oli laittanut sen hymnin ja meidän logon. Sitten, kun sitä kuunteli ja katsoi meidän logoamme, sitä tajusi ja heti tuli kananlihat. Se on ollut unelmana minipojasta lähtien, Uronen kertoo MTV Urheilulle. 

Urosen urakehitys on ollut mallikas. 

Turusta kotoisin oleva laitapuolustaja aloitti ammattilaisuransa Turun Palloseurassa Veikkausliigassa. Tie vei Turusta ensin Helsingborgin riveihin Ruotsiin, josta matka jatkui tammikuussa 2016 nykyiseen seuraan. 

Jokaisessa seurassa Uronen saanut peliaikaa, eikä hänen ole tarvinnut istua katsomossa.

– Olen iloinen niistä valinnoista, mitä olen tähän mennessä tehnyt. Ja nyt katsotaan jossain vaiheessa, mitä tulevaisuus tuo tullessaan. On ollut kiva maa ja mihin vain olen mennyt, olen päässyt pelaamaan ja ollut se ykkösvaihtoehto. Teen tätä kuitenkin sen takia, että pääsen pelaamaan futista, mitä rakastan, Uronen toteaa.

Lue myös:

    Uusimmat