Huuhkajat-tähdeltä räjähtävä sisääntulo Yhdysvalloissa – jääkylmä viimeistely ei jättänyt kysymyksiä

Huuhkajien avainpelaajiin lukeutuva Robin Lod iski maalin Suomen aikaa torstaiaamuna, kun suomalaisen edustama Minnesota United voitti MLS-liigassa Philadelphia Unionin maalein 3-2.

Lod vaihdettiin kentälle ottelun 61. minuutilla. Kaksi minuuttia myöhemmin keskikenttäpelaaja Emanuel Reynoso tarjoili Minnesotan hyökkäyksessä pallon kantapäällä taustalta nousseelle Lodille, jonka jääkylmä viimeistely etuyläkulmaan tasoitti lukemiksi 2-2.

Maali oli 19 ottelua sesongilla pelanneelle Lodille kauden kahdeksas. Maalisyöttöjä tilille on kertynyt viisi.

Minnesota United on läntisen konferenssin kuudentena. Seitsemän parasta joukkuetta etenee sarjan pudotuspelivaiheeseen.