Huuhkajille toinen perättäinen tappio Kansojen liigassa – näin Unkari-ottelu eteni

Suomi hävisi Unkarille Kansojen liigan lohkovaiheen viimeisessä ottelussa lukemin 0-2. MTV Sport seurasi ottelua hetki hetkeltä.

Unkari rokotti ensimmäisellä puoliajalla Suomen karuista virheistä tehokkaasti, kun Adam Szalai ja Adam Nagy tykittivät Unkarin osumat Suomen verkkoon avausjaksolla.

Suomi sijoittui oman Kansojen liigan lohkonsa ykköseksi. Unkariu nousi voittonsa myötä Kreikan ohi toiseksi, sillä Kreikka hävisi Virolle lukemin 0-1.

Suomi - Unkari -ottelun tilanneseuranta:

2. puoliaika

Ottelu on päättynyt! Unkari voittaa lukemin 2-0. Maalintekijöinä kunnostautuivat Adam Szalai ja Adam Nagy.

90+2 min: Petteri Forsell laukoo kaukaa, mutta kuti painuu reilusti ohi maalin.

90. min: Varsinainen peliaika on täynnä. Lisäaikaa neljä minuuttia.

86. min: Robin Lod liukuu myöhässä Adam Nagya jaloille ja saa siitä hyvästä keltaisen kortin.

82. min: Suomi rakentelee komeilla syötöillä hyvän paikan, mutta hyökkäys katkeaa paitsiovihellykseen.

81. min: Aika alkaa käydä vähiin. Nyt tarvitaan kavennusosuma pikaisesti!

79. min: Adam Szalai pääsee puskemaan vaarallisesti läheltä maalia, mutta pusku viuhuu ohi.

76. min: Unkarin Adam Lang kaataa Jere Urosen varoituksen arvoisesti. Suomelle sivuvapaapotku lupaavasta paikasta.

73. min: Suomi vaihtaa kentälle Petteri Forsellin. Hänelle tilaa tekee Robert Taylor.

65. min: Unkarin Filip Holender pääsee laukomaan vaaralliselta paikalta, mutta Suomen onneksi veto epäonnistuu ja Joronen torjuu helposti.

61. min: Joona Toivio tarjoilee komean syötön Teemu Pukille rangaistusalueelle. Pukki kaadetaan, mutta tuomari ei näe tilanteessa rikettä.

59. min: Lam ei pysty jatkamaan ottelua. Hänen paikkansa kentällä ottaa Joni Kauko.

56. min: Thomas Lam makaa tuskaisena nurmen pinnassa ja hänet viedään kentän ulkopuolelle huollettavaksi.

53. min: Unkari on käyttänyt nyt kaikki kolme vaihtoaan. Kentälle saapuvat Filip Holender ja Adam Lang. Mihaly Korhutin ja Botond Barathin ottelu puolestaan päättyy tähän.

51. min: Suomi pääsee lupaavaan hyökkäykseen vasemmalta laidalta. Pukki tarjoilee pelivälineen Uroselle, jonka laukaus epäonnistuu kuitenkin totaalisesti.

50. min: Suomi rakentaa hienon maalipaikan kulmapotkusta, mutta Jasse Tuomisen jatko ei onnistu toivotulla tavalla.

47. min: Balazs Dzsudzsak pääsee laukomaan, mutta Joronen torjuu pallon ilman ongelmia.

46. min: Myös Unkari suorittaa pelaajavaihdon. Kentältä pois Tamas Kadar, tilalle Paulo Vinicius.

46. min: Suomi vaihtaa kokoonpanoaan toiselle puoliajalle. Joona Toivio tulee kentälle ja Albin Granlundin iltapuhde jää yhden puoliajan mittaiseksi.

Toinen puoliaika on käynnissä!

1. puoliaika

Lohkon toisessa kamppailussa Viro johtaa Kreikkaa ensimmäisen puoliajan jälkeen 1-0.

45. min: Tuomari viheltää pilliinsä ja ensimmäinen puoliaika päättyy Unkarin 2-0-johtoasemassa. Unkarin maaleista vastasivat Adam Szalai ja Adam Nagy

44. min: Robin Lod ja Teemu Pukki pääsevät vaaralliseen hyökkäykseen. Lod tarjoaa pallon Pukille, mutta Unkari-puolustus ehtii viime hetkellä hätiin.

42. min: Unkarin Botond Barath estää Suomen nopean sivurajaheiton ja puolustaja palkitaan keltaisella kortilla.

37. min: MAALI! UNKARI 2-0! Suomi menettää pallon vaarallisesti keskialueella ja Adam Nagy pommittaa pelivälineen Jesse Jorosen käsien kautta verkkoon.

34. min: Adam Szalai loukkaa itseään kaksinkamppailun tuoksinnassa ja saa apua Unkarin lääkintätiimiltä.

29. min: MAALI! UNKARI 1-0! Unkari rakentelee komean tilanteen Adam Szalaille, joka sijoittaa pallon varmasti Suomen verkkoon.

28. min: Uronen menettää pallon hyökkäyskolmanneksella ja Unkari pääsee vaaralliseen vastahyökkäykseen, mutta Lovrencsicsen keskitys epäonnistuu.

24. min: Unkarin Gergo Lovrencsics tulee voimakkaasti pääpallotilanteeseen Jere Urosta vastaan. Uronen kaatuu tilanteessa kentän pintaan. Uronen keräilee hetken voimiaan nurmen pinnassa, mutta pystyy jatkamaan ottelua.

22. min: Thomas Lam laittaa pitkän läpisyötön kohti Robin Lodia, mutta pallo karkaa hieman liian pitkäksi. Huuhkajat on ottanut pelin otteen selvästi itselleen.

20. min: Robert Taylor antaa loistavan syötön Teemu Pukille linjan taakse, mutta Pukin painava laukaus kohdistuu suoraan Gulacsia päin.

18. min: Suomi on erittäin lähellä johto-osumaa, kun Sauli Väisänen pääsee kurottamaan Robin Lodin antamaan kulmapotkuun. Pallo viuhuu kuitenkin ohi Unkari-maalin.

18. min: Jasse Tuominen vapauttaa Teemu Pukin oikealta laidalta vauhtiin. Pukki laukoo tulisesti, mutta Gulacsi torjuu pallon kulmaksi.

17. min: Huuhkajien Albin Granlund on ottelun ensimmäinen varoitettu pelaaja.

16. min: Jasse Tuominen on karata läpiajoon, mutta syöttöyritys karkaa hieman pitkäksi ja Unkari-vahti Peter Gulacsi ottaa pelivälineen hoteisiinsa.

12. min: Ottelu on alkanut Unkarin pienoisessa hallinnassa, mutta Suomen puolustus on onnistunut pitämään Unkari-hyökkäyksen kurissa.

8. min: Zsolt Kalmar pääsee laukomaan vaarallisesti Suomen alueen sisältä, mutta veto painuu Suomen onneksi ohi maalin.

6. min: Unkarin Mihaly Korhut pääsee keskittämään aivan päätyviivan tuntumasta, mutta Jesse Joronen poimii matalan keskityksen näppeihinsä.

3. min: Unkari saa sivuvapaapotkun vasemmalta laidalta. Laszlo Kleinheisler pääsee laukomaan jatkopalloon, mutta kuti karkaa reilusti ohi maalin.

Ottelu on käynnissä!

Kello 21.44: Tunnelma tiivistyy Unkarissa. Kaikki alkaa pikkuhiljaa olla valmista ottelun alkamista varten.

Kello 21.40: Joukkueet saapuvat kentälle ja on kansallishymnien vuoro.

Kello 21.38: Suomi hävisi torstaina Kreikalle lukemin 0-1. Unkari puolestaan tulee otteluun voitto taskussaa, kun se kaatoi Viron 2-0.

Kello 21.35: Kymmenen minuuttia alkuvihellykseen!

Kello 21.20: Tältä illan näyttämö näyttää! Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

Kello 21.15: Unkarilla on mahdollisuus sijoittua Kreikan edelle lohkokakkoseksi, mutta se tarvitsee voiton lisäksi myös apua Virolta, joka kohtaa Kreikan tänään Ateenassa.

Kello 21.05: Suomen paras maalintekijä on Teemu Pukki kolmella osumallaan. Unkarin Adam Szalai on myös iskenyt kolme maalia.

Kello 20.50: Suomi ja Unkarin edellinen kohtaaminen Kansojen liigassa päättyi Suomen 1-0-voittoon. Huuhkajien osumasta vastasi Teemu Pukki.

Kello 20.40: Suomi on myllännyt hieman kokoonpanoaan illan otteluun. Huuhkajien tolppien välissä torjuu Jesse Joronen. Jos alla oleva kokoonpano ei näy, voit katsoa sen tästä.

Kello 20.40: Tervetuloa liveseurannan pariin! Suomi kohtaa tänään Unkarin Kansojen liigan lohkovaiheen viimeisessä ottelussa. Ottelu alkaa noin tunnin päästä.