Huuhkajat-kapteeni Tim Sparvin Jitka-rakkaan vauvavatsa on pyöristynyt suloisesti – kaunotar hehkuu raskauden onnea

0:26
Näin näyttävä pariskunta oli saapuessaan presidentinlinnaan.

Pariskunta odottaa esikoislastaan. 

Huuhkajien kapteeni Tim Sparv ja hänen puolisonsa Jitka Novackova odottavat esikoislastaan. Pariskunta ilmoitti onnellisen perheuutisen syyskuussa Instagramissa.

LUE LISÄÄ: Tim Sparv saa lapsen

Vuonna 2011 Miss Tshekiksi kruunattu Novackovan vauvavatsa on pyöristynyt jo suloisesti. Hän julkaisi Instagram-tilillään kuvan, jossa poseeraa punaisessa uimapuvussa peilin edessä. 

– Tuleva äiti, Novackova kirjoittaa. 

Novackova pohti marraskuun alussa, onko heille tulossa tyttö vai poika. 

Novackova hurmasi suomalaiset tyylillään Linnan juhlissa vuonna 2019, jolloin he olivat kuvatuimpien juhlavieraiden joukossa. Sparv kuvaili näyttävän tyttöystävänsä pukua MTV Uutisten haastattelussa.

– Minä en tiedä muodista mitään, mutta se näyttää hyvältä. Tämä on ehkä enemmän kuin mitä suomalaiset ovat tottuneet näkemään, mutta mielestäni tyttöystäväni näyttää siinä aivan upealta, Sparv kehui.

Pariskunta kertoi syyskuun lopussa Me Naiset -lehden haastattelussa suhteensa alusta. Rakkaus roihahti reilut kolme vuotta sitten, ja ensikohtaaminen tapahtui Tanskassa yhteisen ystävän syntymäpäivillä.

Pari kertoo lehdessä, että molemmat tiesivät heti, että heidän välillään on jotain enemmän.

– Jitkan kunnianhimo ja toiset huomioon ottava luonne tekivät vaikutuksen. Minulle tuli tunne, että tästä voisi tulla jotain, Sparv muistelee haastattelussa.


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja