Huuhkajakärki kohtaa Stamford Bridgellä Chelsean – Petri Pasaselta kiinnostava vihje torstai-illan Eurooppa-liigaan

Eurooppa-liigan kolmas ottelukierros tarjoaa monta mielenkiintoista ottelua ja seurattavaa pelaajaa myös suomalaisnäkökulmasta.

MAINOS

Eurooppa-liigan ottelut suorina lähetyksinä C Morella ja suoratoistopalvelussa

C Moren sivulle pääset tästä

Artikkelin videossa Jasse Tuomisen upea osuma Eurooppa-liigan avauskierrokselta MOL Vidiä vastaan.

Lohkossa L Chelsea isännöi Stamford Bridgellä Jasse Tuomisen edustamaa valkovenäläistä BATE Borisovia. Lontoolaiset johtavat lohkoa puhtaalla pelillä kahden ottelun jälkeen ja ovat vahvasti matkalla jatkoon. Kolmantena, tasapisteissä toisena olevan PAOK:in kanssa oleva BATE sen sijaan kaipaisi pisteitä, mutta ne ovat torstaina kovan työn takana.

BATE voitti avausottelussaan MOL Vidin vieraissa 2-0. Tuominen iski ottelussa näyttävän soolomaalin (artikkelin videossa) ja janoaa peliaikaa tänään myös englantilaisjätin vieraana.

Tuomisen joukkue on hävinnyt kolmesta edellisestä kamppailustaan kaksi ja voittanut yhden. Toinen tappioista tuli lohkovaiheen toisessa ottelussa kotikentällä PAOK:ia vastaan, jossa kreikkalaiset olivat tylysti parempia numeroin 4-1. Tuominen aloitti ottelun, mutta otettiin vajaan tunnin kohdalla vaihtoon.

Valko-Venäjän liigassa puolestaan huuhkajakärki tuli lokakuun 7. päivä Isloch Minskiä vastaan tunnin kohdalla vaihdosta sisään. Viikonlopun Gorodeja-ottelussa Tuominen istui koko ottelun vaihdossa.

Kiinnostavia suomalaisia Eurooppa-liigassa riittää. Yksi seitsemästä sinivalkoisesta on Roman Eremenko, jonka edustamaa Spartak Moskovaa Rangers isännöi Glasgowssa. Suomalainen on kärsinyt pelikieltonsa ja oli ensimmäisen kerran avauskokoonpanossa sunnuntaina Venäjän liigan ottelussa Arsenal Tulaa vastaan. Tunnin kohdalta kentältä pois vaihdettu Eremenko tuskin pelaa täysiä minuutteja vielä tänäänkään.

C Moren asiantuntija Petri Pasanen odottaa Rangersin ja Spartakin kohtaamista muutamastakin syystä.

– Rangers-Spartak on mulle kierroksella ihan ehdoton ykkösottelu. Siinä on monta mielenkiintoista kulmaa. Roman Eremenko paluu kiinnostaa tietenkin eniten, mutta Steve Gerrard Rangersin valmentajana on myös kiinnostavaa nähdä. Vanha HJK-kärki Alfredo Morelos Rangersin riveissä on myös tänään suurennuslasin alla, Pasanen ennakoi MTV Sportille.

Lue myös:

    Uusimmat