Huuhkajat-pelaajien seuroja jatkoon – Malmö järkytti turkkilaisjättiä Eurooppa-liigassa

Suomalaispuolustaja Jere Urosen edustama Genk eteni pudotuspeleihin jalkapallon Eurooppa-liigassa torstaina. Belgialaisjoukkue voitti lohkovaiheen päätöskierroksella Sarpsborgin 4-0.

Pääkuvan videolla Genkin kaksi ensimmäistä osumaa Sarpsborgin verkkoon.

Genk ratkaisi ottelun nopeasti, sillä Zinho Gano ja Joseph Paintsil osuivat jo ensimmäisten viiden minuutin aikana. Samanlainen tehojakso toisella puolikkaalla sinetöi voiton.

Laitapuolustaja Uronen oli avauskokoonpanossa ja pelasi 75. minuuttia. Hän sai avausjaksolla keltaisen kortin.

Muiden suomalaispelaajien joukkueista maalivahti Walter Viitalan Malmö venyi 1-0-yllätysvoittoon turkkilaisjätti Besiktasin vieraana ja eteni Genkin vanavedessä jatkoon I-lohkosta. Viitala seurasi ottelua vaihtopenkiltä.

Myös Jasse Tuomisen edustama BATE Borisov nappasi jatkopaikan 3-1-vierasvoitolla PAOK:sta. Loukkaantunut Tuominen ei ollut BATE:n kokoonpanossa.

Vammasta kärsivä Roman Eremenko ei ollut Spartak Moskovan kokoonpanossa, kun venäläisjoukkue kärsi 0-2-tappion Villarrealille. Spartak jäi samalla lohkojumboksi, kun Villarreal ja Rangersin lyönyt Rapid Wien etenivät jatkoon.

Alla olevalla videolla Rapid Wienin 1-0-voittomaali Rangersia vastaan.

Klo 22 alkavia 12 ottelua voit seurata C Moren kanavilla ja cmore.fi-suoratoistopalvelussa