Huuhkajakapteenin seura keksi nokkelan ratkaisun loppukauden kotipeleihin: "Teemme kovasti töitä luodaksemme parhaan mahdollisen kokemuksen"

Huuhkajien kapteenin Tim Sparvin edustamalla tanskalaisella FC Midtjyllandilla on olemassa mielenkiintoinen suunnitelma sen varalle, että kun kesken jäänyt kausi joskus jatkuu, pelejä pitää pelata tyhjille katsomoille.

Herningin kaupungissa kotiottelunsa pelaava Midtjylland on asentanut kotistadioninsa parkkialueelle valtavia valotauluja, joiden kautta kannattajat voivat seurata otteluita suoraan autostaan käsin – amerikkalaistyylisen drive-in-elokuvateatterin tapaan. Selostus on kuunneltavissa auton radiosta.

Seura jakoi Twitterissä kuvan MCH Arenan ulkopuolelta.

Juttu jatkuu upotuksen jälkeen.

Kuvayhteyden on määrä kulkea myös toiseen suuntaan, joten pelaajat näkevät parkkialueelle kerääntyneet kannattajat stadionin sitäpuolella olevilta valotauluilta.

– Teemme kovasti töitä luodaksemme parhaan mahdollisen kokemuksen. Koronavirus ei muuta sitä, se vain asettaa tietyt ehdot, seuran markkinointijohtaja Preben Rokkjaer sanoi BBC:lle.

Stadionin parkkialueella on kaikkiaan 12 000 pysäköintipaikkaa, joista käyttöön on tarkoitus ottaa reilut 2 000. Seuran mukaan se, miten ensimmäinen tapahtuma sujuu, määrittää jatkon.

Tanskan Superliigan kauden oli määrä päättyä 24. toukokuuta, mutta kausi on ollut keskeytettynä maaliskuun 9. päivästä lähtien.

Midtjylland on sarjan kärjessä, kun perussarjasta on pelaamatta kaksi kierrosta. Tämän jälkeen 14 joukkuetta jaetaan ylä- ja alaloppusarjoihin. Kuuden joukkueen yläloppusarja on määrä pelata kaksinkertaisena sarjana, ja siitä saavutetut pisteet ynnätään perussarjan pisteisiin.

Viimeksi kaksi vuotta sitten Tanskan mestaruuden voittaneen Midtjyllandin sarjajohto on 12 pistettä FC Kööpenhaminaan nähden.

BBC:n mukaan Superliigan tavoitteena on päästä jatkamaan kautta 17. toukokuuta. Tässä tapauksessa kausi saataisiin päätökseen heinäkuun loppuun mennessä.

Lue myös:

    Uusimmat